Podvedeny vdaka alkoholu?

Príspevok v téme: Podvedeny vdaka alkoholu?
podvedeny

vsimol som si že v dnesnom svete je moderne podvádzať , bohužial. A stalo sa to aj mne , avšak ma podviedla priateľka, hneď sa so mnou rozišla a priznala. Že bola velmi velmi opita ze nerozmyslala ze nevedela čo robila. nevedela ani kdo začal ani nič. na druhy den sa jej on priznal ze on sa rozisiel a on zacal a nevedel prestať. Avšak ona sa nechala od neho oralne uspokojiť a potom ho oralne uspokovala ona. že ked si uvedomila že má mna, že porad prestala a išla sa skoro povracať. za cele obdobie si na mna nespomenula. hovorí že nechape ako sa to mohlo stať, že sa jej nikdy nepačil ani nepači. Stalo sa aj vám že ste podviedli partnera, v absolutnej opilosti ? A je možné že aj pri maximalnej opitosti zabudnete aj na to že mate frejera/frajerku ? ja to nepochopím ako može zabudnut na to ze mam frajera a na to ze toto nemozem . moze za to fakt len ten alkohol ze nevedela co robí ? dokaze alkohol až tak zblbnuť človeka , lebo ja si myslim že to nieje len o alkohole... rád by som počul že to bolo len o alkohole a preto sa pýtam či sa to nestalo aj vám a že je to len o alkohole ...

domka33

Preto nepijem :) alkohol robi z ludi riadne svine. Podla mna to nebolo len v tom alkohole, to nieje vyhovorka "prepac bola som opita".. mala si davat pozor kolko chlastu do seba dáva, ja take zenske neznasam,, ako moze niekto niekoho podvies ved to je hnus, tak bud som s niekym a som mu verna, vzdam sa i alkoholu, alebo niesom s nikym a pijem a uzivam si s kazdym kto pride pod ruku ako to tie k*rvicky vedia..
Vykasli sa na nu, urobila to raz, spravi znova.. Zasluzis si nieco viac nie nejaku mrchu ktora si ta nevazi.

Aprílka

Čo si nepamätám to sa nestalo :D tím sa riadim, keď si sem tam trošku vypijem. Ale nikdy som nespravila žiadnu hlúposť vždy som si uvedomovala, že mám priateľa

0vecka

podla mna min tak polovica ludi by podviedlo za podobnych okolnosti... je to len na tebe ci chces ist do toho... ale ak hej tak hlavne uz nad tym nespekuluj stalo sa clovek je tvor omylny...

capricorn

pre jedno kviti slunce nesviti :) vyser sa nanu,do auta si tiez nesadne a nejde soferovat ked je opyta,ale ked je taka sprosta ze ano musi znasat dosledky...

2bodka

jediny moment, ked si clovek nemusi pamatat, ze je zadany po uziti alkoholu je, ked je v BEZVEDOMI :))) co asi nebola, ked bola schopna oralne uspokojit oneho mladenca bez toho, aby sa mu vyvracala do rozkroku :)

inak sa to neda ospravedlnit a nechapem, ze sa ti chce vobec nad tym premyslat... nestoji to za to, v mori je plno inych ryb..

a este mi povedz, co ta pritahuje na zene, ktora je schopna do nemoty sa ozrat?