Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyberam si idiotov

Príspevok v téme: Vyberam si idiotov
Karuss

ženy, mám problém, neviem či aspoň jedna z vás trpí podobným "syndrómom" . Vždy si vyberiem chlapa, ktorý je určitým spôsobom divný a mňa to jeho divné správanie ešte aj priťahuje, lebo mám akýsi pocit, že mu dokážem pomôcť odstrániť tú jeho nejakú vadu. Môj terajší frajer, náladový ako sviňa, jeden deň povie, že sa k sebe nehodíme a mám na neho zabudnúť a za pár dní vypisuje smsky ako mu chýbam a podobne. Vraj mu mám nechať čas na náš vzťah??ktorý sa ešte ani poriadne nezačal lebo má stále nejaké muchy. Tolkokrát už mi za tú krátku dobu ublížil, že sa niekedy čudujem čo na ňom ešte vidím. Ja si aj poviem, že sa fakt ku mne nehodí a nestojí za to, ale neviem sa ho vzdať, zažili sme si spolu aj pekné a stále dúfam akosi, že bude taký aký je v tých pekných chvílkach. Šibe mi?!!

katuskaaaaa

ja si permanentne vyberám takých, čo ma majú na háku, sú sukničkári, a proste majú v paži, a ja sa potom trápim..tí, čo sú milí a snažia sa, ma nudili a nezaujímali nikdy...myslím, že to je asi dáka choroba u mňa :D

Maoam

s tym suhlasim

nikto nenauci cloveka viac o nom samotnom, ako partneri a ludia, ktorych si zhromazduje okolo seba...

Maoam

moje zlate, nie ste v tom tak nevinne, ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat

budete si vyberat idiotov dovtedy, kym nepochopite a nezmenite, co pochopit a zmenit (v SEBE) treba

nasledok bude zmena typu muzov

snad pozitivnejsim smerom

P.S. niektore zeny sa poucia az vtedy, ked padu na take dno, ze hlbsie sa uz neda a ked zistia, ze im NIKTO nepomoze a nikto ani nepolutuje

a dufam, ze vas nik nebude lutovat, lebo by ste v tom pokracovali aj nadalej a nic by sa nezmenilo

BcMia

Vemeno, nie je to vždy tak, aj keď niekedy je, to máš pravdu. :D ale sú typy ľudí čo sú dobráckejšej povahy, znesú veľa a sú typy ľudí čo to zneužívajú... ja by som napríklad nikdy neurobila to čo urobil istý človek mne.

BcMia

tí čo majú to čaro zbaliť si každú na ktorú sa pozrú, nie sú vo vzťahu väčšinou dobrí keďže si môžu vyberať.. Vyber si takého, ktorí ti bude sympatický, ale nie až tak veľmi a spoznaj jeho vnútro, iste v ňom nájdeš niečo jedinečné. Pozbieraj v sebe hrdosť, tvoju trpezlivosť a lásku si zaslúži niekto lepší.

BcMia

no on je už môj bývalý, raz mi totiž ublížil tak, že sa mi z ničoho nič neozval 5 mesiacov, zablokoval si ma všade, aj na telefone a tým to skončilo, no znova sa potom ozval a začali rečičky..teraz vždy keď je ku mne milý snažím sa nedať sa, myslím na to ako mi ublížil a že nechcem takto žiť do konca života.. snažím sa s ním výjsť ako kamarátka, aj byť milá a pomôcť mu, no pritom si držať odstup. lebo ako náhle povolím, alebo mu nebodaj nejak načrtnem že má ešte šancu alebo mu poviem že ho lúbim tak mi znova ublíži.. a to má už 25 a ja 22. preto myslím aj na to že už musím mať dosť rozumu toto neriešiť.. :) treba si užívať, ja som sa odpútala presne tak, bola som na priváte na výške, s kamoškami, nikdy som sa nenudila a začali sa o mňa zaujímať iní, dokonca aj takí čo sa mi celkom páčili. vtedy ma to prešlo. :)

Karuss

BcMia, to si vystihla. Aj mňa si vyberajú aj normálni ale mne srdce zapiští práve za tým dilinom. Ja viem, že sa to neoplatí ale ako sa mám odpútať, neviem byť jeden deň blázon do jedného a druhý deň do druhého chlapa. Ako to teda robíš ty keď hovoríš, že si na tom podobne? Vieš ja mám potom stále pocit, že veď si šancu zaslúži, viem, že ma má rád ale je iný...

BcMia

mňa si vyberajú normálni ale ja vždy bláznim za idiotom :D to tak býva, nie si sama.. a to čo opisuješ. som na tom podobne, no neoplatí sa dávať do nekonečna šancu, prestav si žeby ti ubližoval takto do konca života.. no to radšej byť sama.