Dobry den mam taky problem, ze ma prestava bavit moja praca.Pracujem na stavbe ako murar uz cca 9 rokov po skonceni skoly.Postupne a isto ma prestava bavit robit tu niekedy narocnu a niekedy aj slabo platenu pracu,ako stazovat sa nemozem platovo je to lepsie ako ine zamestnania za min.mzdu.Ale neviem ci to je stereotyp alebo je moje telo po tych 9 rokoch uz unavene,mal som 2 urazy rok po roku a som si povedal ze este 1 a koncim so stavbarcinou.Len je tu zasa otazka co budem robit,aku pracu?Lebo treba zivit rodinu a platit a platit,lebo stat nam len bremena dava na chrbat.
Nebavi ma moja praca
Jeden mladý právnik tu na fore sa rozhodol že ide robiť kamionistu :) ktovie koľko zarábajú, skús si ti zistiť. Myslím že ako šofér sa určite menej nadries. Nechceš v 45 ke skončiť na invalidnom.
Tak rozmyslal som aj o tom ze budem mat partiu murarov a pomaly zacinat,len ked som videl mojho sefa ako je na tom,ze sa uz rozvadza,nevyplatene zakazky a ze mu zacina s toho cvakat v hlave,vrieska po ludoch ze malo spravene a ludia sa snazia.Tak len s toho dovodu som uz do toho nesiel radsej mam radsej svoje zdravie ako mat peniaze.
Na tie bytove jadra mal som moznost ale to bolo iba na 2 mesiace,vacsinou si to firmy drzia pre svojich ludi.
Kamionisti a dopravcovia az tak dobre zarabaju?lebo co som poculu kamaratov kamionistov ze to je nezapaltena robota.
ferro po tolkych rokoch skusenosti uz by si mohol robit majstra a viest mensi kolektiv murarov,menej by si sa narobil a viac zarobil. chce to len viac zodpovednosti a prepnut mysel z otroka na pana :-)
Ferro, ani si nevieš predstaviť, ako by som ja chcel robiť murára... lenže ako taký idiot som išiel na 8ročné gymnázium, teraz som na výške a budem robiť učitela fyziky a chémie za 430 evra mesačne...
Keby som nebol taký hlupák, tak by som si teraz mohol smelo podnikať. Vari je málo 120 evra za poobkladanie kachličkami jednu WC miestnosť?
Sprav si vodičák na nakladiak, alebo kamión, alebo rob kuriera.
Môžeš robiť vo firme, ktorá prerába bytové jadrá. Skús sa pár firmám ozvať, popýtaj sa ich a uvidíš.