Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nebavi ma moja praca

Príspevok v téme: Nebavi ma moja praca
ferro

Dobry den mam taky problem, ze ma prestava bavit moja praca.Pracujem na stavbe ako murar uz cca 9 rokov po skonceni skoly.Postupne a isto ma prestava bavit robit tu niekedy narocnu a niekedy aj slabo platenu pracu,ako stazovat sa nemozem platovo je to lepsie ako ine zamestnania za min.mzdu.Ale neviem ci to je stereotyp alebo je moje telo po tych 9 rokoch uz unavene,mal som 2 urazy rok po roku a som si povedal ze este 1 a koncim so stavbarcinou.Len je tu zasa otazka co budem robit,aku pracu?Lebo treba zivit rodinu a platit a platit,lebo stat nam len bremena dava na chrbat.

darjamorgend

Jeden mladý právnik tu na fore sa rozhodol že ide robiť kamionistu :) ktovie koľko zarábajú, skús si ti zistiť. Myslím že ako šofér sa určite menej nadries. Nechceš v 45 ke skončiť na invalidnom.

ferro

Tak rozmyslal som aj o tom ze budem mat partiu murarov a pomaly zacinat,len ked som videl mojho sefa ako je na tom,ze sa uz rozvadza,nevyplatene zakazky a ze mu zacina s toho cvakat v hlave,vrieska po ludoch ze malo spravene a ludia sa snazia.Tak len s toho dovodu som uz do toho nesiel radsej mam radsej svoje zdravie ako mat peniaze.

Na tie bytove jadra mal som moznost ale to bolo iba na 2 mesiace,vacsinou si to firmy drzia pre svojich ludi.

Kamionisti a dopravcovia az tak dobre zarabaju?lebo co som poculu kamaratov kamionistov ze to je nezapaltena robota.

ja40

ferro po tolkych rokoch skusenosti uz by si mohol robit majstra a viest mensi kolektiv murarov,menej by si sa narobil a viac zarobil. chce to len viac zodpovednosti a prepnut mysel z otroka na pana :-)

Jefitto

Ferro, ani si nevieš predstaviť, ako by som ja chcel robiť murára... lenže ako taký idiot som išiel na 8ročné gymnázium, teraz som na výške a budem robiť učitela fyziky a chémie za 430 evra mesačne...

Keby som nebol taký hlupák, tak by som si teraz mohol smelo podnikať. Vari je málo 120 evra za poobkladanie kachličkami jednu WC miestnosť?