Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plasticka operacia nosa

M8cr6

ahoj moonka,
mne doktor zatlačil nos ked som sa narodila a dosledkom toho som akoby nemala chrupavku v nose, nos bol makky neprirodzene a ohybny a mal taky divny tvar. som si ho dala operovať v pezinku u mudr. šipka sa volá ten doktor a som spokojna odstranil to čo mi cely život vadilo. urobil to velmi dobre, prirodzene to vyzera som velmi spokojna, žiadne bolesti po operacii nič...tak skus u neho. nemal vela operacii nosa, tak aj to som mu viacej verila lebo si viacej taki davaju zaležať podla mna.aj posobi velmi seriozne taki precizny však chod na konzultaciu ku nemu myslim, že to aj zdrama ma tak vyskušaj. mne dal termin hned na dalši mesiac od konzultacie. :-) estetickachirurgia.com

Moonka

Dobry den,
rozmyslam nad korekciou nosa spojenou s upravou prepazky, kedze mi v nose zavadzia, poprosila by som odporucania, kde v BA je dobra plasticka chirurgia a aka je cca cena zakroku. Dakujem

paulylinka

Asdfka
prosim ta vies mi poslat foto pred a po operacii nosa ?staci ozaj len nos.. bola som uz na konzultacie u dr hudakovej a mam uz aj termin. moj mail. pauly@post.sk dakujem :)

sususu

tak uz som to nasla :-) davala som to do vyhladavaca tu vlavo hore a nie nad temou. Ten som si vobec predtym nevsimla :-/ diky :-)

Asdfka

sususu:

nerozumiem ako ti to nemohlo najst ...

klikni si na kozmetika, krasa a vyhladavanie v temach a zadaj jurasek, tolko ti toho musi najst ako mne :).

ak to vazne nepotrebujes tak nechod

sususu

a ten vyhladavac mi nic nedavala...ani na jurasek ani na dr.jurasek. pamatas si nieco z tych komentarov na neho???

sususu

mam taky mensi hrbol na nom... akoze nie je to nic vazne vsetci ma odhovaraju ale ked som naposledy videla foto z profilu tak ma to vzalo ... tak nad tym rozmyslam...