No asi nepatrim do tohto sveta...

Príspevok v téme: No asi nepatrim do tohto sveta...
unknownmembe

ked sa snazim najst si normalny vztah a nie len dievca na sex...od vela ludi pocuvam ze maju hentaku a taku je??cku...ale mna to nikdy nelakalo mat sex bez lasky hoci som este dievca nemal a to uz mam 21....to je fakt take divne chciet mat sex s osobou ktoru budem milovat? sex som uz mohol mat ale som nekcel bo ako som uz spominal chybali my tam city :/....nepisem to sem kvoli masirovaniu vlastneho ega ale aj tak si rad precitam nazory...

Dadula56

Preco by sa za to mal hanbit?Normalny clovek, ktory mal sex s normalnou ludskou bytostou sa za sex nehanbi.
Mimochodom, k teme si sice troska napisala, ale potom si tu zacala aplikovat svoje moralne presvedcenia, ktore uz zdaleka k teme nie su. A je velmi zaujimave, ze sa domnievas, ze clovek, ktory automaticky nevyhlasi vsetkych, ktori maju sex skor nez sa tebe paci za cundry a donjuanov je automaticky nohoroztahovac.

bingham

Dadula

ja ju chapem...je frustrovana z toho ze pol roka niekomu nedala a aj tak ju odrbal...a teraz zostala sama :) narozdiel od nas, ktory si uzivame sex a sme vo vztahu :D

milli11

Dadula, ja sa len spravam ako ostatne zeny z mojho okolia. :DDD Vies, kolkokrat sa preberaju cudzie veci?

Okrem toho, bingham to sam napisal, kedy svoju pretiahol. Tak co, uz sa za to hanbi?

Neverim, taki ste borci, ze sexujete na zavolanie a zrazu aki ste puritani. Ze si dovoli nieco k teme povedat aj niekto, kto neroztiahne hned nohy. :DDD

Dadula56

Milli, ked ti tvoja povaha kaze, aby si v jednej teme vytahovala na prispievajucich sukromne veci z inych tem, tak to sa necudujem, ze si nevies najst vztah. Jaj, tie komplexy nase...

bingham

milli

hlavne ze ten tvoj trtkaval ine..., ale ty si ho velmi dobre spoznala za ten dlhy cas co ste boli spolu ze ??? hlavne ze ta odrbal

milli11

ultra, to vies, binghamova sucasna frajerka mu dala uz po 2 tyzdnoch. Pre neho je to normalne. Ale myslim, ze ju ma rad a uz po takom kratkom case ju spoznal ako osobnost. Vedel, ze aj keby hned otehotnela, on je pripraveny byt otcom. Za 2 tyzdne ju dokonale spoznal, aj ju, aj jej rodinu, kamaratov. :DDD

ultra

Unknownmembe, si uplne normálny a v poriadku, taký by mal byť každý kto sa chce nazývať mužom. Neber si príklad z tych nesprávnych.