Prosim vas niekto mohol by mi poradit ako som mohla dostat genitalny herpes, ked mam 2 rocny vztah s priatelom s ktorym sme stale spolu. Nie som si na 100% ista ale vyzera to na herpes, kedze som prestudovala vsetko o tom na nete. Podla prestudovanie herpes je pochlavna choroba , prenasa sa sexualnym stykom, ako je to mozne ze pocas 2 rokoch s priatelom nemala som ziadne priznaky na tuto chorobu a teraz z nico nic sa mi objavilo. Bola som u zastupujuceho gynekologa ale mi vravel ze mam iba plesnovy zapal, no nevyzera to nato, podla priznaky. Mam uz aj biele vyrazky ktore sa rychlo rozmnozili,mam aj zvysenu teplotu max do 38 C mam napuchnute pysky, velmi mi to boli. Canesten krem mi vobec nepomaha. Mam to asi 4 dni. Priatel nema ziadne priznaky. Co som mohla dostat z coho to mam? Podla vas to moze byt plesnivy zapal, aj od toho mozem mat zvysenu teplotu aj vyrazky? Na nete som o tom nic take nedocitala. Mam velky strach. Prosim poradte mi!
Mám genitálný herpes?
Pri genitalnom herpese sa vytvaraju male pluzgieriky a vacsinou je to lokalizovane v urcitej casti posvy viac zvonka, takze by si nemala mat napuchnute vsetko a tie biele vyrazky tiez moc na to nesedia. Ak sa ti to nezda, radsej chod v pondelok ku gynekologovi.
biele vyrážky z genitálneho herpesu? podla mna sú to také vodové pupence... a taký herpes sa neprenáša len sexom, ale bežne ako aj klasický herpes