ked ze niesom zena pytam sa...zaziva zena pri analnom sexe orgazmus...ake mate skusenosti
Orgazmus pri analnom sexe
Ja mám s análnym sexom veľmi dobré skúsenosti. Neviem, dúfam, že nie som nenormálna, ale mala som vzťah s partnerom, ktorý bol schopný intenzívneho sexu 45 min. a keďže sme skúšali, čo sa dalo, tak na záver bol anál a potom ešte masáž zadku. Pre mňa to bolo fakt super!Môžem zodpovedne povedať, že to bolo lepšie ako vaginálne. Keď to neskusíte, darmo sa no to pýtať, koľko ľudí, toľko názorov!
..to je len tá mužská predstava, že ženy pri tom dosiahnú orgazmus, aby sa asi necítili previnilo :-P
Tak ja som síce orgazmes pri tom určite nemala ale jedno viem isto viac to už nechcem zažiť aj keby bol partner ako kolvek jemny...raz mi uplne stačilo i keď poznam dievčata čo si to chvalia a je im pri takomto sexe dobre ja to však tvrdiť nemôžem...a orgazmus dosiahnuť už vôbec nie...
neviem,či sa to dá nazvať priamo orgazmom,ale keď je muž dosť jemný a citlivý,proste keď to robí tak ako to vyhovuje partnerke,žena pri tom môže zažiť fakt nádherné pocity,svojím spôsobom ešte lepšie ako pri klasickom sexe