Tak bude ten koniec sveta alebo nie?

pan d.

Koniec sveta isto bude, treba spachat samovrazdu este pred terminom. Inak, neviem, ze by v Pisme boli nejake zmienky o presnom datume:D Skor, ze bude pocasie saliet, salelo a nic sa nestalo.

Sejla

no teoreticky, ak by nastala nejaká brutálna vojna, alebo nejaká nová obdoba morovej epidémie, a ostalo by na zemeguli len nejaké malé percento ľudstva, tak by to mohlo mať na nich nejaký pozitívny efekt, že by k sebe boli konečne lepší a vážili si jeden druhého:)

Sejla

hehe a to už ako si predstavujete, že "zlí" odídu? Žeby nás mimozemšťania sledovali a vybrali si tých vyvolených, ktorých nezabijú, či ako?

Maoam

myslim, ze nejake väcsie zmeny budu, ja sa na odchod zlych ludi tesim :DD

nova era, moze byt..ale planeta sa bude tocit dalej

milli11

Koniec sveta nema byt, ale vraj sa skonci toto obdobie a ludstvo vstupi do noveho veku, veku, kde bude vladnut duchovno, spolupraca, ohladuplnost k prirode a materialno a peniaze uz nebudu mat vplyv na zivot cloveka. Vraj ma odist zlo a zli ludia.

To sa vsak vraj nezaobide bez nepokojov. Vraj aj sama Zem, planeta sa pokusa zbavit tych, co jej ublizuju. Zemtrasenia, tornada.

Ale zda sa mi to dost uletene a aj, ze je na to dost kratky cas. Najskor to dopadne tak, ze vsetko bude ako je teraz.