mam nieco so srdcom?

Príspevok v téme: mam nieco so srdcom?
angra

Mam 15, takmer 16 rokov. Pri kazdej mensej namahe sa mi prudko rozbusi srdce, tazsie sa mi dycha a toci sa mi hlava. Stava sa to hlavne rano, popripade cestou po schodoch a to byvam len na 3 poschodi. Niekedy sa mi nic z tohto nestavalo. Obcas citim aj miernu bolest (tlak) v oblasti srdca. Lahko sa unavim a casto ma, tiez len mierne, boli hlava, aj niekolko dni vkuse. Okrem toho, aj ked to s tym uz mozno nesuvisi, mam uz skoro 2 roky zvysenu teplotu, tak do 37,5 stupnov, no vysetrienia nic nezistili. Lekarka mi po mnohych antibiotikach nakoniec odporucila kupit si lieky na zvysenie imunity, ale nezabrali. Co sa tyka skoly a zivota, nie som v strese. Cim to vsetko moze byt sposobene?

angra

a na co ma "vas krpec" alergie? ..bo vsetky tie co prichadzaju s jarou mozu byt v mojom pripade, ale potom tam musi byt este aj nieco viac bo rovnako mi bolo aj cez zimu..

angra

a na co ma "vas krpec" alergie? ..bo vsetky tie co prichadzaju s jarou mozu byt v mojom pripade, ale potom tam musi byt este aj nieco viac bo rovnako mi bolo aj cez zimu..

angra

no tak aj ja sa venujem skateboardingu takze pohyb mam, myslim ze nejakou fyzickou netrenovanostou by to nemalo byt..tie alergie su mozne, mala by som skocit na alergologiu, popripade moja obvodna je aj kardiologicka tak by som sa mala poradit s nou ked bude mat dobru naladu bo inak ma posle s tym vsetkym k zubarke a tym to hasne :D

panika

ja som to tipovala na alergiu,lebo moja dcera nikdy nebyvala chora a zrazu mala take iste priznaky ako ty.Aj tu dychavicnost po schodoch.Je to taky maly spotovec a zrazu ked prisla domov peso (4.poschodie),musela si lahnut.Aj hlava ju stale bolela .a presne na toto sa jej pytala alergologicka-a ked jej robila spirometriu,kde bola chvilu zatazena-nevladala odist z ambulancie

angra

u kardiologa som nebola ..este som zabudla na nieco: stale mam pocit akoby som sa potrebovala nadychnut hlbsie ale ide to nejak tazko. neviem to velmi dobre popisat... inak otec a jeho matka maju problemy so srdcom a alergie ma vela clenov rodiny ale to uz ma teraz skoro kazdy tak nic... antibiotika netusim naco davala, ale to bolo skor tak na zaciatku ako som tie horucky zacala mat, potom mi ich uz nepredpisovala.. ja na toto tiez moc nemyslim ale ked rano ledva pridem do skoly a s tociacou sa hlavou a zlym dychanim sa este hodinu spamatavam z toho ze som ledva dosla nie je nic moc.. no neviem..

sjella

no, ja som mala cosi podobne.. potom mi doktor povedal, ze mam priznaky panickej poruchy :) nastastie len priznaky...dal mi nejake lieky, jeden s magneziom, a druhy tusim Neurol. nebrala som to. lebo neurol su antidepresiva :) ale to magnezium som brala. nevravim, ze mi pomohli liecky,ale ako mi povedal ze mam tieto priznaky (tiez som vtedy nebola v strese,aspon som si to myslela),hned som sa spamatala a prestala an to mysliet a nejak mi to preslo.. no a bolest srdiecka moze vychadzat aj z chrbtice..ak ju mas krivu alebo tak.. A este by ma zaujimalo,ze naco ti dala tie ATB... totiz celkom dobre nerozumiem ...

Dee

musis davat pozor aj na spravne dychanie, ked cvicis, alebo ides po schodoch.
Tu teplotu a unavu z nej poznam, mala som ju skoro rok ako 22 rocna, behala som po lekaroch, nic mi nezistili. Az ma nakoniec poslali na alergologiu a zistili, ze som alergicka takmer na vsetko a ked sa zacala liecba, postupne teploty a bolesti hlavy presli. Takze sa vypytaj na alergologiu. A pre istotu ku kardiologovi.

ccc

angra,a bola si u kardiológa ?
Skús tam ísť,nech ti urobia nejaké vyšetrenie srdca,pretože to, čo píšeš sa mi nepáči,mala by si vedieť na čom si