Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nájsť prácu..

Príspevok v téme: Nájsť prácu..
robotanieje

AHOJTE absolventi..ako sa vam dari hladat si novu robotu ?
Lebo ja uz som na nervy ze vsade davaju 3 rokov, 5 rokov prax potrebna- akoby som nebla od rana do vecera v skole kazdy den, kedy som mala stihat praxovat?

Btw. nahodou okrem profesia.sk a topjobs a kariera.sk nejake typy na pracovne portali nemate???

dakujem :))))

capricorn

kanon :) ja pracu mam :D a ten pravopis sa vola bernolakovcina :) je to moj konicek :) studujem aj externe vysoku skolu a v kancelarii pisem vo worlde :) takze nevydim problem v tom :) poznam par ludi co vedia programovat alebo su blazni do matematiki a maju pracu :) to ze ty by si ma niekam neprijal je mi srdecne jedno,tu sme riesili iny problem ked si si nevsimol :D

capricorn

no tak asi si vynimocny pracovnik :) a ked sa oteba zamestnavatelia byju a sef ta pyta aby si ostal su 2 :) ale o vecsinu sa nebyju pokial nesu skvely programatory alebo lekari alebo tak :)

0vecka

2 capricorn ja som uz vysku skoncil :-D ... akoze celkovo ked som daval prvu vypoved tak celu vypovednu dobu za mnou chodil sef ci si to nerozmyslim...

capricorn

ovecka a co napriklad? skonci napr: vysku a uvydis ako sa o teba budu byt a ktomu este ak mas prax menej ako rok :)

Soni22

Ahoj. Vyhľadaj si potenciálne firmy v tvojom okolí a pozri si ich webové stránky, či tam náhodou nemajú ponuky práce. Ďalej si môžeš pozrieť online pardon noviny, alebo ak je SME alebo podobný týždenník, kde tiež uverejňujú inzeráty. Nám v škole hovorili, že si nemáme všímať riadkové, ale plošné. Lebo čo je to za firma, ak si nemôže dovoliť plošnú :DDDD ale to len tak pomimo :D

manzeta

podla mna by bolo fajn keby odidu vsetci vyciciavat cudzi stat:) hned by tu bolo viac miesta.
no neviem, ja som si nasla pracu v pohode, aj pocas skoly aj po skole. oblast logistiky.