Odkedy môžu komentovať iba registrovaní?

Príspevok v téme: Odkedy môžu komentovať iba registrovaní?
Janka333

Zdravím, ospravedlňujem sa že tu zakladám tému ktorá nijako so zdravím nesúvisí, ale po dlhšej dobe som prišla na tento server a hneď ma zaujala téma kde by som vedela poradiť lenže som zistila že komentovať(a tím pádom radiť) môžu len registrovaní... Nepamätám sa že by tu tomu tak v minulosti bolo, pretože som normálne prispievala, to kedy sa to zmenilo?
Mám pocit že teraz to bude nabádať ľudí aby zakladali rovanké témy, keďže neregistrovaný nebudú môcť otázku napísať do komentu už založenej témy...

bingham

Je to podla toho co sa pánovi Administratorovi fora paci a co sa mu nepaci....

vobec nezelazi na tom ci v diskusii vznikli hadky, alebo nie...nakoniec o tom sa mozes aj sama presvedcit

@

Tie, kde uz je viac komentov, aby pisali len registrovany k veci a zabranilo sa spamovaniu neregistrovanych.

Je to skoda, viac nickov mi neslo registrovst, tak si pisem len jeden znak vzdy a niektori maju smolu, aj ked by som im chcel pomoct v ich teme :-)

Janka333

Tak teraz som zistila že do niektorích tém môžu prispievať radami a skúsenosťami aj neregistrovaní, tak by ma celkom zaujímalo podľa čoho sa rozhoduje do ktorých tém registrovaný môže a do ktorých nemôže napísať koment. :-)