Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kožný lekár v Bratislave

angela

no neviem, ale tieto dve webove stranky na r. sochorovu a dr. haida, to su vsetko sukromne zalezitosti, za mastne prachy. myslim, ze karola chcela normalneho kozneho lekara. ja sice nepoznam jej meno, ale viem, ze ordinuje v devinskej novej vsi v zdravotnom stredisku a kamaratke vyliecila ekzem po siedmich rokoch utrpenia a navstevovania celeho radu koznych lekarov. skus si zistit podla lokality ako sa vola, tam asi nebude vela koznych lekariek, ved je to len jeden obvod. drzim palce.

morka

VIE MIMNIEKTO PORADIT?MAM PRIATELA KTORY MAL NA TELE BOLESTIVE VRIEDKY A ZMIZLI.TERAZ MA TAKY VRED NA NOHE A BOLI HO TO.OZAJ AJ NA HRUDI MAL ALE ZMIZOL.MA DEPRESIE A K LEKAROVI NECHCE IST,BOJI SA ZA MA VAZNU CHOROBU.PORADI NIEKTO?

kačenka

ahojky robia sa mi také škaredé vyrážky na hrudi, odkedy som začala užívať liek Zyprexa.Myslíte, že to odznie niekedy, alebo budem mať počas celej doby užívania.
Tak skoro mi tie lieky nevysadia, a tie vyrážky sú strašne, také zapálené, co by mi pomohlo? Prosím poraďte

zuzik

ahoj karola,
ja chodim ku koznej vola sa Ruzena Sochorova a je velmi dobra..a aj posranduje...ak chces tak si pozri aj jej stranku www.lstyle.sk