poradíte dobrého kožiara v Bratislave? Ďakujem
Aby bol aj normalny po stranke ľudskej, lebo čoraz častejšie sa stretavam iba s arogantnymi lekarmi, ktori sa na vas ledva pozru a ešte sa tvaria že " čo vlastne chcete" dik.
Kožný lekár v Bratislave
no neviem, ale tieto dve webove stranky na r. sochorovu a dr. haida, to su vsetko sukromne zalezitosti, za mastne prachy. myslim, ze karola chcela normalneho kozneho lekara. ja sice nepoznam jej meno, ale viem, ze ordinuje v devinskej novej vsi v zdravotnom stredisku a kamaratke vyliecila ekzem po siedmich rokoch utrpenia a navstevovania celeho radu koznych lekarov. skus si zistit podla lokality ako sa vola, tam asi nebude vela koznych lekariek, ved je to len jeden obvod. drzim palce.
ahojky robia sa mi také škaredé vyrážky na hrudi, odkedy som začala užívať liek Zyprexa.Myslíte, že to odznie niekedy, alebo budem mať počas celej doby užívania.
Tak skoro mi tie lieky nevysadia, a tie vyrážky sú strašne, také zapálené, co by mi pomohlo? Prosím poraďte
ahoj karola,
ja chodim ku koznej vola sa Ruzena Sochorova a je velmi dobra..a aj posranduje...ak chces tak si pozri aj jej stranku www.lstyle.sk
Vynikajuci je Dr.Haid.Vrelo odporucam.To ho prave vystihuje, ta ludskost.Nech sa paci kontakt:02-63530163 www.chirkoz.sk