Neskutocne ma pritahuju muzi v uniformach

Príspevok v téme: Neskutocne ma pritahuju muzi v uniformach
Bones

Ahoj, vzdy ked vidim policajta ci kuklaca som strasne vzrusena, hned si predstavujem ako sa s nim milujem. Je to uzasny pocit co len pomyslim na sex s nejakym svalnatym policajtom. Niesom skareda zena, som mlada a pekna, ale keby som sa mala vyspat s kazdym tak som stetka :D tak si to zial len predstavujem :D... baby, aj vas rajcuju tito muzi ? :)
Mam 24.

peta3

sranda, tie puta som si aj ja obcas predstavovala, taky drsnejsi sex, a dalsia vec co ma strasne berie je namakane brucho chlapa, :)

Bones

poznám aj osobne vela policajtov, ale viackrat sex som mala s jednym, bolo to super, nechybali ani puta :) co ja viem, ja som nikdy nebalila policajtov :D skor oni balia mna :D

peta3

ja nemam, kde sa da nadabit na takeho chlapa?
a ake mas skusesnoti ty?
ja zatial len o takom vecne snivam, a mam bujne sexualne predstavy najmä pred spanim, vzdy si predstavim to namakane svalnate telo, ake je to dotknut sa ho a hladit ho.. asi som az prilis otvorena, len fakt mi to neda spavat..:)

Bones

Jasne, že ma :) neviem, ale nechcela by som takeho na vztah, lebo by po nom islo vela zien, a v policii su aj policajtky, hrozne by mi to vadilo :D... ty mas nejake skusenosti ? :)

peta3

preco len na rychlovku? hoc musi to byt rychlovka na ktoru sa pamäta cely zivot :D
ale ved aj taky "mačo" musi mat aj ine prednosti ako len tu jednu..

peta3

ja som sa v tejto teme tiez nasla :)
strasne ma pritahuju taketo nabuchane typy chlapov, najmä vysoky, svalnaty kuklac, to musi byt splneny sen mat takeho doma, ake je to mat takeho chlapa? ma niektora z Vas aj osobne skusenosti?