ahojte chcem zacat 13 dnovu dietu moja vyska je 165 cm a vaha 64 kg.
bola by som velmi rada ak by sa ku mne niekto pridal. a poprosim nepiste mi tu ze je to zle a pod. ja som rozhodnuta bud teraz alebo nikdy :)
Potrebujem podporu
mate, Dadula a dalsi: im to nevysvetlite, ony si nadalej budu mliet svoje, kolke maju opakovany jojo-efekt a co urobia ? idu do 10tej diety......
za ten cas, za ktory absolvovali vsetky tie diety a fazy, uz davno mohli normalnou zdravou cestou schudnut natrvalo, mat pevne telo a hlavne zdravie...
dievčence, nebuďte hlúpe,fakt sú všetky diety na nič,začnite normálne jesť a hýbať sa a začnite hned a navždy.Inak sa vám to vráti.
Dalsi pripad, co chce vsetko rychlo. Prajem prijemny jojo efekt a prijemne zniceny metabolizmus. Jedina podpora, ktora by sa ti zisla je, aby ti niekto vysvetlil, ze podobne akcie ake ty planujes, nebudu mat pozitivny efekt vobec na nic. Ani na vahu, ani na zdravie, ani na zivotny styl.
nathalia09 ja som tiez nemala vydrz ale to sa uz zmenilo , a dukanku nechcem skusala som ju viac krat najviac ale tyzden bola som slaba takmer som odpadla takze to nieje nic pre mna
lol ze 13 dnova dieta :) neches dat radsej 15 hodinovu?
a ako chceš začat?ja tiež by som rada,ale potrebujem hlavne výdrž-ale ja sby som radšej dukanku.
podporu dostanes iba od blaznivych bab, ktore dokola skusaju nezmyselne diety, ktore nikam nevedu, akurat k jojo-efektu a po case k spomaleniu metabolizmu a cim b udest starsia, tym horsie sa ti bude chudnut
pekne zmena stravy, sport a do polroka si kocka
potrebujes podporu na nieco, co nema zmysel
správne, začni teraz,je najvyšší čas, ale na dietu zabudni a nastúp správnu cestu.Pomaly ďalej zájdeš.