Ozvena v telefone, mozem byt odpocuvana?

sorrento

Budte ostražitý ako hady, jednoduchy ako holubice. Nebojtesa je Sv. Pisme 365 krát napisane. Strach je dielom satana. Vo Sv. Pisme najdeš npr. Šalamunove mudrosti. Já som už statec, ubuda mi na mysli mobilnet mám iba vyse roka, mnoho veciam nerozumiem. Je napisane, clovece chraň sa aj Boh ta zachrání.

rysavazabkaa

Podla mna sa moze nie? Teraz chytili mojho kamarata co mal co dost docicenia z marihuanou.A riesia teraz vo velkom vsektych okolo neho.Neviem ci mam odpocuvany telelfon ale vsade kam sa pohnem mam za ,,zadkom'' policajtov.Zo zaciatku som si myslela ze mam paranoju ale sedela som s kamaratkou v aute na PLNOM parkovisku a cakali sme kamaratov a cez cele parkovisko presli policajti ku nam a ze ci mozu poprosit doklady vodica (ja som nesoferovala) ale sedela som vedla a drzala som flase vodky.. (isli sme na oslavu) a policajt hovori ze a ta slecna stym alkoholom ma nejake doklady? Nemala som pri sebe nic :D a tak hovorim ze nie nemam nic.. A policajt len ze v poriadku ze dufam ze vodic nepije alkohol. a odisiel.:o dalsi den to iste len inde.. sedeli sme a prislo policajne auto otocilo sa a odfrcalo .:o Tak nemam paranoju ale tak nikdy predtym sa mi nic take nedialo a to sa mi zda este dost vela nahod :D neviem.

sorrento

Moj názor, teraz sa tak velmi neodpocuva, ako za minulého režimu. Hovorit také řeči, že aj keby to bol odposluch, nič sa mi nemoze stat. Doverne veci hovorit osobne.

sorrento

Stano Radič humorista navrhoval, aby bývalému Štb ktorý už zomrel, na pomníku vygravirovali, TU ODPOČUVAJ V POKOJI.

rysavazabkaa

Tu som to citala :)
post.sme.sk

Plus stou osobou volavam casto, nikdy to nerobilo az teraz.A volali sme tak ako vzdy a volanemu sa nic neozyvalo .Ani mne ked som volala s niekym inym..