Som ja divna?

Príspevok v téme: Som ja divna?
carolyna

S priatelom sme spolu uz skoro 10 mesiacov. Jeho sesternica a moj brat su kolegovia a dohodli nam rande na slepo, tak sme sa dali dokopy. Od tej sesternice som sa aj neskor dozvedela, ze uz sa vtedy nemohla na neho divat, aky je zufaly a preto nam to rande dohola. Predtym vraj stale hladal niekoho na pokeci. A asi mesiac predtym ako sme sa stretli vraj mal tiez stretko z pokecu a dotycne dievca vraj skoncilo o 2 dni v posteli s jeho kamaratom a jeho to dost vzalo. No a potom sme sa zoznamili my dvaja a sme odvtedy spolu.
S dotycnym dievcatom z pokecu odvtedy bol len v sporadickom kontakte na FB a zhodou okolnosti je to kamaratka uz spominanej sesternice mojho priatela. Byva vsak v inom meste a ma prist na vikend k svojej kamoske ( k priatelovej sesternici). Skontaktovala sa aj s mojim priatelom, ze ako stari kamosi by sa mohli stretnut a ze ide s tou sesternicou na vylet, nech ide s nimi ( ona pritom vie, ze ma teraz priatelku). No a moj priatel je taky typ, ze je kamarat s kazdym a aj ju povazuje za kamosku a ze teda by sme mohli ist my dvaja s nimi na ten vylet. Na to som povedala, ze nemam chut sa zoznamovat s jeho byvalymi znamostami, ze ak chce nech ide sam. On na to, ze to nie je znamost, ale kamoska ( hoci sa videli 2x - vtedy, ked sa s nou chcel dat dokopy a potom uz len riesili cez FB, ze sa vyspala s jeho kamosom).
Som divna, ked sa mi taketo kamaratsvto nezda naozajstne a ked tam nechcem ist?
V tomto ma priatel velmi sklamal - je v poriadku, ze sa mu kedysi pacila, ale potom sa vyspala s jeho najlepsim kamosom a on ju povazuje za svoju kamaratku a este chce, aby som sa s nou aj zoznamila.

2bodka

Nie si divna, divny je tvoj chlap. Ja osobne by som reagovala rovnako, ale keby nakoniec naozaj isiel bezo mna, asi by som mu neodpustila. Idealne bude vymysliet program pre vas dvoch, rozhodne by nemal ist s nimi, vyzera to tak, ze ako zadany chlap jej imponuje viac, kto vie, co ma za lubom... Viac by ma mrzela jeho reakcia, ale zase budme realisti, chlapi citia inak a mozno to, co teba zranuje on naozaj berie uplne nezavazne a nema pocit, ze robi nieco zle. Idealne by bolo porozpravat sa s nim a povedat mu, aby si rovnaku situaciu predstavil u teba, ci by bol ochotny pustit ta na vylet s chlapom z pokecu, z ktorym sa mala kedysi rande :) U ludi problem nastava vacsinou vtedy, ked vidia iba svoj uhol pohladu, mozno keby videl ten tvoj, pochopil by a zmenil by postoj.