Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ked som ta ja potreboval, tak ty si tu nebol. Hej, co tak nadavas? Najebal ta niekto? Hadam nie kvoli karfiolu?
popotvorka :-D:-D:-D:-D:-D:-D
...a cakame co sa bude diat :)
no nadavky nepomahaju ,tak ...
ako zistit ci maju admini volno?
... AKA SKAREDAAAA FARBAAA
... NEZNASAM BIELUUU .... bleeee ... fuuuuj
No vidis, a ide sa k moru :D Pribal si aj tie karfioly :D Mozes ich hadzat do ludi na plazi..
Dobru chut ti prajem a ja padam prec :)
aj keby bol prst OK, uz aj tak nemam chut na karfiol (jedine ze by mi padol na hlavu z cireho neba).. neviem co s tymi 2 co zostali, jeden sa rozletel :D
fakt genialy boxovaci "pytel" len sa mi to fakt nechce upratovat..
cely karfiol bol super napad (THX55) ako si sprijemnit piatok a teraz som mal blby syr :D
ale pockat !!
do....... ja som zabudol ze mam doma samrole :D ved som ich kupil spolu s karfiolom :D
inac som chcel kupit 9 hlav karfiolu, lebo ja mam velky zaludok, neviem ale to by som ich asi fakt zacal trieskat o hocico co mi napadne, ale nastastie mam le n3
hahhahahaha
stastie v nestai buhhahahah
:D:DD
idem jest samroleeeeeeeee
netusim ako prst , ale neviem ako si umyt ruku teraz, a asi nekrvaca, ale neriskujem to dat dole !!
pretoze sakra, aj ten prihoranu leukoplast bol zabaleny tak, ze sa nedal rozbalit, co pojdem osobne hodit o hlavu tomu, kto mi to predal a to coskoro, proste nerozbalitelny leukoplast ci co je to za tu blbost je ocom :D
to je fuk
syr bol maly, asi taky aky ma kuchar penis, smejdi
ale stalo to 5 eur :D
kks, ze 5 eur, to je urazka, take lacne zradlo :D
to ej fuk, milujem tento svet