Aby som sa mal kde vyrozpravat

lost

tak ale :D prave som isiel domov a na poslednom priechode pre chodcov niekto stal v tmavom, tak instiktivne ze ved chod, spomalujem a potom taka baba, co mala ja neviem, 30cm suknu :D ze jej neni zimaaa :D:D
ruky su ruky, ale nohy maju vacsiu plochu :)
a to som sa uz bal, ze nebude na co pozerat :D
aky darcek od osudu :D

lost

mate59

KARFIOL ????

to preco si mi pripomenul? :D

sa mi rana otvara, ked to citam :D

a to som dal za hlavu cez 1 eur v AT :))

inac.. ano, rano som bol v kratkom vencit psa a KAZDY V BUNDE

ale to je podla mna extremizmus a nie zrovna z mojej strany :)

ved bolo rano 20C !! (pre mna rano bolo dnes okolo 10)

a v 20C v bunde ?

no neviem, necudujem sa ze je potom chripkova sezona :)

Bohu vdaka ze neni moja mama na dosah a nevidi ma v kratkom ruakve voknu :)

tak isto ze pod 15C je to uz tak trochu otazne ci to nie je chore na mozog, ale 20C :) a to este ked bude cez den teplo (ja som stavil na teplo a vyslo mi to :))

plus ak nefoka, chudak bunda :D musi byt na ludoch inak prepotena..

neviem no, ja to neberiem ako otuzovanie, ani ako "je mi ok" skor to beriem tak, ze "ked to neboli, nezijem :D" a beriem to ako osviezujuci pocit..

tak isto beriem ako osviezujuci pocit ked mi zubar vrta zub :D

len teraz neviem, ci mam dat ostrihat psa.. ma tak cca 2,5cm dlhu "srst" a ci to dat na 1cm .. alebo uz nechat tak.. to je dilema :)

mate59

lost - dnes som vybehol aj ja v krátkych rukávoch,lenže hned do auta a potom 60 km od domu ked som išiel do mesta tak všetci chodili v bundách a dlhý rukáv, len ja som si pripadal ako debil,ani jedného som nestretol v krátkych rukávoch a to by som dlhé zniesol.
A som si na teba spomenul dnes, ked som videl v obchode karfiol v akcii kus po 10,- korún.Ale som nekúpil.

mate59

pan d. sa losta nemodli, nech ho ešte pánboh nepovolá, ved jemu je mu tu s nami dobre a na druhý svet sa nechce nikomu.

pan d.

Jeden u nas na sidlisku chodil vonku s holym ptakom, myslel si, ze mu daju invalidny dochodok, nedali, teraz je bezdomovec. Vidis lost, ratuj sa, aby si cim skor chytil minimalne psychozu, ale ked budes chodit s kratkym rukavom pri minus dvadsatpat, tak to uz budes velmi blizko vytuzenemu cielu:D Ktory som ti ja stanovil. Joj, tie nase husky strasne vrieskaju:D

pan d.

Lost, ked vyrasties, zosalies, tak ta odmenia invalidnym dochodkom:D Teraz si len lahko chyteny, ale neboj, doveruj Bohu a tvoj stav sa postupne len a len zhorsi:D Mozno si ta pan aj skor povola:DDDDDDD /do vecnych lovist/.

lost

mne sa smeju aj preto, ze chodim von v kratkom rukave, ale ved je 15C.. alebo tak nejak, to je este pohoda :D a oni si myslia ze som blazon :D ved sa uz TESIM na -25C !!! hahaha :D

lenze potom sa mi smiat nikto nebude, lebo nikoho vonku nestretnem..

ale mozno budem v novom case, lebo ma niekto odfoti z okna, ze "Mutant alebo krizenec Jetyho vysiel z brlohu v kratkom rukave v -25C"

vinea

Jaj...doteraz som makala na jednom dokumente :-/
Idem papať :D

Mateeee....to si teda oneee zapotil s tou starou p**** :DDDDD
Tak mne náhodou hádajú o dosť menej než mám.....a zas keby som napísala, koľko sexuálnych partnerov som mala (no je pravda, že som neskoro začala :DDD ), tak by ste sa eeešte do rána rehlili hovadká moje :DDDDDDDD
Však mňa aj dnešné 14-tky už v tomto asi predbehli :DDDDDDDD
aaale zas ide o kvalitu a nie kvantitu :DDDDD
A zas to není preto, že som dáka ohava či čo :DDD
Majte sa...od hladu už nevidím ;-)