Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gynekológ Banská Bystrica

aknitka

Mudr. Trška je veľmi príjemný doktor, starostlivý, vtipný, milý,... ja ho musím ohodnotiť jedine superlatívami. dva dni som ležala na pôrodných sálach pre nepostupujúci pôrod a spomedzi všetkých doktorov bol najvľúdnejší.

aknitka

preto chodím k lekárke lebo keď som pred tromi rokmi otehotnela tak som sa náhle dozvedela, že Sitár začal ordinovať s Fulmekovou a ja som nutne potrebovala ísť na vyšetrenie. ku Klimovej chodí aj moja mamina tak ma tak na rýchlo nič iné nenapadlo. ale som s ňou veľmi spokojná.

frida

tak prečo chodíš k lekárke, ked ti viac vyhovujú chlapi? Lebo mne vôbec, aj ked nemám s nimi zlé skúsenosti

aknitka

ja momentálne chodím ku Klimovej a som s ňou veľmi spokojná. pred tým som chodila k Fulmekovej - to radšej no comment a k Sitárovi - ten bol v pohode, ale začal ordinovať spolu s Fulmekovou a preto som od neho odišla.
keď som však bola tehotná a ležala som v nemocnici tak som mala tú česť asi so všetkými gynekológmi v Roosveltke a musím povedať, že mne tiež radšej vyhovujú chlapi - gynekológovia a to že sú skúpejší na slovo je pravda, ale keď som sa na niečo opýtala vždy som dostala dostatočnú odpoveď.

znechutená

slavina ty možno máš dobrého lekára, ja som vystriedala troch gyndošov a mám s nimi len zlé skúsenosti, necitlivý, nič poriadne nevysvetlili, jeden z nich sa na mna osopil že čo sa tak moc vypytujem? Druhý že čo otravujem s takými hlúposťami a tretí na všetko mávol rukou že to prejde, a pomohla mi až žena a keby nie nej tak už nemôžem mať deti

slavina

Lepšími gynekológmi sú vždy muži,sú totiž citlivejší a neberú všetko ako samozrejme a vedia všetko lepšie vysvetliť. Žena gynekologička je väčšinou tvrdá a neohľaduplná. A myslím si že doktor Španielka je fakt skvelý odborník...

whee_ee

španielka je muž, prepaC:) ja som to dala preto, lebo je tu napisane ze robi v nemocnici, v rooseveltke:)... jedinu ženu, čo poznám, je fulmeková, ktorá robi v sasovej v poliklinike, ale vela zien sa na nu stazuje, takze tu ti neodporucam