Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem čo robiť ...

Príspevok v téme: Neviem čo robiť ...
Kaja_555

Neviem co mam robit .Cítim sa velmi divne uz asi rok som zamilovana do jedneho muza je to vsak cisto platonicke nikdy z toho nebude moct byt nieco viac .Je tam velká dialka a je to cudzinec ,ale ja hlupa som sa do neho zamilovala a z cudziny som odisla a je mi z toho hrozne. Uz ho asi nikdy v zivote ani neuvidim lebo uz sa tam viac nechystam a navyse on ma 31 rokov ja mam 22 . jedine ako ho mozem vobec vidiet je FB . Neviem o nom takmer nic ,ani ci je zenaty ani ci ma niekoho tam to nezverejnuje . Som z toho taka zdeprimovana , vkuse si vravim ze preco som sa radsej nenarodila tam preco nemozem byt s nim a tak . Strasne mi je smutno . najradsej by som sa vratila tam do zahranicia ale uz to nieje mozne momentalne...ja hlupa stale na neho myslim neviem sa odputat od neho. neviem co by som uz mala skusit aby som na neho vobec zabudla uz . Chcela by som sa od neho uplne odputat uz . je to inak uz asi 5 mesiacov co som ho nevidela nazivo iba na FB a stale ma to drží ... Poradte mi ludia ako zabudnut , existuje na to nieco ??? pomáha niekomu nieco vám v takejto situacii ? verim tomu ze mnohy z vás to už zažili taky stav. ja by som sa uz z toho rada dostala lebo z toho zosaliem uz .. dakujem za vase rady ... :(((((((((