Neuveritelne zakriknuta

Príspevok v téme: Neuveritelne zakriknuta
nestastna000

Dobry den,prosim vas mam velky strach z ludi,som az priam neuveritelne zakriknuta,neviem vyslovit ani jedno slovo,nepocujem sa ked rozpravam v robote..mam velke problemy zo sebou..nemam skolu,lebo ludia ma pretoto vyuzivali,robyli si somnou co chceli..a stale robia..neviem co mam robyt strasne som nestastna,neviem sa adabtopvat a komunikovat..ja chcem ale mam hruby hlas a vobec nevnimam..akokeby som to nebola JA..totalne zmenena osoba..prosiiiim uz fakt nevladzem ..pomozte mi nejako a poradte ze co mam robyt..lebo zblaznim..zo seba a z ludi.prepacte za gramatiku..

DzanaFX

prepáč, len mi nešla súvislosť so zakríknutím dokopy, to som nepochopila, nemusíš hneď byť agresívna, ja sa len zaujímam o to, aby som vedela poradiť, tak mi to prepáč, že som sa vyjadrila k téme, maj sa...

nestastna000

Dzana co si nepochopila??to ze mam strach z ludi...?vsetko to co tam je napisane je bohuzial pravda.a neviem s tym bojovat..je to tazke ..skusila som uz vsetko od psychyatra po vestice..a NIC!

nestastna000

22 rokov..ludia ma obrali aj o peniaze ..a nic som nepovedala..iba par viet som zmohla zo seba vidat ,spitat sa preco mi stiahli peniaze..a nehala som to tak..neviem normalne povedat a rozpravat sa a pocuvat..a trasem sa..a mam aj problemy s gramatykou myslim tym ze ked nieco chcem povedat tak to tak nepoviem a poviem to uplne nezmyselne..no totalne som zablokovana voci vsetkemu..uz nechcem trpiet..a este ked nieco poviem,tak ma prirovnavaju ludia ako ku sprostemu cloveku..ze rozpravam blbosti a ze to nema suvis...no bodaj by nie ked mam takyto problem..

DzanaFX

Môže mi prosím niekto vysvetliť, čo je tejto osobe? Lebo som to vôbec nepochopila a zaujíma ma to :-/ Príspevok je plný chaosu...

BcMia

A koľko máš rokov? navrhujem zvýšiť sebavedomie aby si si začala viac veriť, potom budeš aj lepšie pôsobiť na ľudí. A snaž sa uvedomiť si svoju hodnotu aj keď si medzi ľuďmi v práci, oni nie sú nič viac ako ty predsa. Raz sa premôžeš a na ich hlúpe narážky možno niečo odpovieš, všetci budú prekvapení a dajú ti pokoj. A nesnaž sa situáciám kde musíš niečo hovoriť pred ľuďmi vyhýbať, snaž sa na tom pracovať a čím ďalej to bude lepšie neboj.. kúp si dačo pekné na seba, namaluj sa, aj keď to sú maličkosti ale možno sa budeš cítiť sebaistejšia. Prípadne navštív psychológa.

nestastna000

v detstve?no od malicka ked som nastupila do 1.rocnika zakladnej skoly,my ublizovali tak ako teraz..posmievali sa zomna,lebo som bola taka ticha..a odvtedy som taka stale..proste ked som nieco povedala sa zo mna smiali..tak som nic uz nerozpravala ,uzatvorila ..a bola radsej ticho..

nicolette

ja si tiež myslím, že tento psychický problém môže mať blok niekde v detstve, skús vyhľadať pomoc odborníka

lily5

kedy to zacalo ? stalo sa niecov tvojom rannom veku ? asi by som zasla k psychologovi a snazila sa zvysit si sebavedomie