Maxi kabelky

Príspevok v téme: Maxi kabelky
Meryem

Zháňam nejakú maxi kabelku,v ktorej by som mohla nosiť napriklad aj učebnice a veci do školy.Tieto kabelky som videla na viacerých babách ale stále neviem odkiaľ ich berú-alebo ja som na žiadnu ešte nenarazila.Prosím vás neviete mi poradiť nejaký obchod kde by sa dala takáto maxi kabelka zohnat?

Macush

Na stránke www.marrci.sk je veľký výber. Nájdeš tam malé aj veľké kabelky. Ja odtiaľ jednu mám a je fakt super a originálna ;)

lienocka2

Meryem, veď cez leto máš kopu obchodov s plážovými taškami, ktoré sú veľké. Ale zasa nie sú veľmi dobré, ak tam budeš nosiť veľa ťažkých kníh. Ale súhlasím s winki, že skoro všade sú buď mini kabelôčky alebo potom veľmi veľké a kabelky na bežné nosenie - úplne o ničom výber. Biele - rýchlo sa zašpinia, čierne - o ničom.

Blondula

kabelky su moj obrovsky problem !! mam malu kabelku a je plna,tazka a ani sa neda poriadne zavriet :DDD ked ju mam velku tak je plnsia,tazsia a ide mi odpadnut pleco :DDD bez rozdielu na velkost je tam strasne vela veci a samozrejme v tej kope nieco chyba :DDD a doma zistime,ze to tam predsa bolo...

winki

Tak to fakt netuším kadiaľ chodíš, lebo maxi je v každom obchode. Ja mám problém nájsť priemernú kabelku do práce :D. Momentálne su v obehu maxi alebo mini.