Ahoj,zalubila som sa do svojho kolegu.je odo mna o 10 rokov mladši. ale snim sa citim tak skvele,vtedy neriešim vek a som snim štastna.mam sa snim vždy o niečom rozpravat. len neviem,či aj on ku mne niečo citi.ako mu to mam povedat,že ho lubim....?
Ako mu to povedat...
ale presne to potrebujem zistit. či aj on citi,to čo ja k nemu...... ale ako...?
pokial on necíti niečo podobné k tebe, tak to na neho ani nevyťahuj!
Mne sa stalo presne to isté,ale bojujem s tým...
one question, neboj, mám s tým skúsenosti. Viackrát som bola takto pobláznená, ale skutočne sa tu nedá hovoriť o láske. Ak by si s ním začala možno by si po istom čase uvedomila, že vôbec nie je taký, za akého ho spočiatku považovala.
ludia, zato, ze vy ste sa nikdy tak skutocne nezalubili, neznamena ze sa druhi nemozu. asi pisu ludia, co s niekym idu len tak do vztahu a cakaju ci to pride a vacsinou nepride, akurat tak zvyk a zavislost. kludne ho moze lubit aj ked spolu nie su vo vztahu, je to kolega, co to o jeho povahe a vlastnostiach uz vie ;)
ja mam 34 a on ma 24 rokov. staly vztah nemam ani ja,a ani on.asi to bude fakt len poblaznenie....
lenže mna strašne pritahuje a je mi snim dobre. takeho partnera som doteraz nepoznala ako je on.
pozvem ho na cafe/ tak nezaväzne/....uvidim jeho reakciu...
zatial vdaka......
*pozvi
to bude len poblaznenie. nestrapni sa tym ze mu povies ze ho lubis. uzivaj si ten funny time s nim a dalej to neries. casom to vyprcha.
Ja myslim, ze vybalit na kolegu na pracovisku podobnu vec bez toho, aby clovek vedel, ci to je aspon trocha opatovane nebude prospesnou sluzbou pre medziludske vztahy na pracovisku.Tiez si treba zistit, ci je ten cit trvaly alebo je to len poblaznenie, co prejde do 2 mesiacov.