Zabudla som sa ísť hlásiť

Maoam

DzanaFX: s tym pohovorom ako vyhovorkou to moze byt dvojsecna zbran, lebo to sa da dobre overit (telefonicky aj pisomne, ci si tam bola). Najlepsie, ked uz, su vyhovorky typu brusna viroza(ta zvycajne trva 3 dni pri miernom priebehu), kde dotycny/a tyckuje a hnackuje tri dni v kuse a nemoze zliezt z WC.
Tym padom si v piatok nemohla ist na Urad sa hlasit, kedze si tyckovala a hnackovala v jednom kuse. Idealne by bolo, keby ti mal aj kto dosvedcit. Bud lekar - PN, ale PN na piatok asi nemas..., alebo aspon nejaky pribuzny ci kamoska, ak s tebou niekto byva v byte?
No a v pondelok tam chod, nenamalovana, zdrvena, nech vyzeras patricne k predchadzajucim 3 dnom a utrpne sa tvar, ospravedln sa jej za ten piatok a myslim, ze to bude v suchu.

Lulu2011

metla - myslim, ze oni to tak beru, ze nemas co chodi po dovolenkach, ale intenzivne si hladat pracu :p tusim tam len pn akceptuju

dobra vila

Mala by ta vyradit az po troch dnoch, ak sa nemylim. Aj ked, samozrejme, iste je na to nejaky zakon, lebo takto by sme kazdy mohli chodit hore-dole na urad v tych + - 3 dnoch, vsakze?:) Ale ved stalo sa ti to raz, na tvojom mieste, by som v pondelok rano zabehla za svojou lekarkou a vypytala si od nej PN papier na piatok!! Pokojne jej povedz, ze si zabudla zajst na urad prace a tam ho treba...takto mat ziadny problem nebudes.

DzanaFX

winki moja pracovníčka je spomalená a a keď moja mama chcela aby ju vyradila, tak ju nevedela vyradiť 2 týždne, takže dúfam, že s ak mojej zložke ani nedostala, má v tom veľký chaos...je to taká poplašnica poplašená...

winki

Závisí od danej pracovníčky. Moja na mňa čakala 3 dni. Bohužial boli vianoce silvester a ja som urad práce uvedomila až po týzdni.

DzanaFX

Zriešila som si, že som akože bola na pohovore v ten deň a mail som dostala až večer pred, takže som nemala ako to dať vedieť, bolo to akože v Prešove, som z KE, dúfam, že mi to vezme..Pracovníčka ma má celkom rada...:-D Vybavujem jej dovolenku...:-D

miklosova

jedine riesenie je pn.. chod rano k lekarovi, povedz, ze potrebujes pn.. nech ti ju napise od piatku.. hoci len na tyzden. a na upsvar mas tri prac. dni, aby si pn nahlasila. to jedine ta zachrani, nic ine.

Lulu2011

myslim, ze to vybavis, ja som sa nesla hlasit pol roka :D odisla som do zahranicia a nejako som na to zabudla, po pol roku mi prisiel list o vyradeni, myslim, ze 1 den nezavazi

Matyo

záleží od pracovníčky, keď je to mrcha tak ťa už vyradila, keď nie je mrcha, tak ju nejako ukecaj, povedz že si mala zdravotné problémy, možno sa to nejak vyrieši ; )