Ako zabrániť zadržiavaniu vody?

Príspevok v téme: Ako zabrániť zadržiavaniu vody?
winki

Ahojte, mám taký problém. V skutočnosti mám 56 kg. NO cez deń som schopná vypiť aj 5 litrov tekutiny. Myslím, že toto sa odráža aj na mojej váhe, nakoľko ráno po cvičení mám 55 a večer ked som nič také extra kalorické nejedla mi váha vyskočí na 58. Je to normálne? Mám problémy s obličkami a od doktorky mam prikázané veľa piť.

Maoam

tych 5l je proste vela, navyse ak mas 60% cinnost, mozes vobec casto sportovat?

oblicky potrebuju vela oddychu, setrna strava, atd

winki

Mna trápi to, či je normálne behom dňa pribrať 2 kg.....nechcem chudnúť to nie. Som spokojná behám a robím cviky na vyformovanie bruška, ale inak nemam problém s mojou postavou, len ma zaráža tá veľká zmena hmotnosti behom dňa.

winki

Mám ochorenie obličiek v tom zmysle, že mi vlastne pracujú na 60 percent. Takže im musím pomáhať zvýšeným množstvom tekutín, aby sa nenamahali. A mam 172 cm. Uvedomujem si , že veľa pijem ale nejako mi to tak nepríde.

Maoam

winki: 5l je vela

neviem, aku mas vysku, ale vzhladom k hmotnosti, beriem ze mas normalnu hmotnost vzhladom k vyske, do 3l max.

ake konkretne ochorenie obliciek mas? mas caste infekcie alebo mas oslabenu funkciu?

PAVLINA

Vela pit neznamena predsa vyluchat 5 litrov, preboha...to je prehnane, velmi si narusujes vnutorne prostredie!
Max. 3 litre, ak nerobis v bani...