Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Candida albicans - diagnostika

Príspevok v téme: Candida albicans - diagnostika
marusa_liloo

Zdravim,

rada by som sa opytala na vase skusenosti s laboratornou diagnostikou candida albicans (myslim tym skor na systemove ako lokalne ochorenie) na Slovensku. Existuju nejake krvne testy, pripadne ina forma diagnostiky v ramci vseobecneho alebo odborneho lekara? Na nete som nenasla takmer nic, akurat zmieku, ze candida sa vraj da potvrdit testom z krvneho sera, pripadne kultivaciou a aj tie nie su celkom spolahlive (slinovy test mam pozitivny). Uz dva roky bojujem s roznymi zdravotnymi problemami, lekari uz na mna pozeraju ako na hypochondra a pritom sa citim stale horsie. Dalej uz naozaj nemozem liecit iba symptomy, potrebujem vyriesit primarny problem. Dakujem za akukolvek radu, skusenost i cas. marusa

marusa_liloo

:D nie, peciatku naozaj napotrebujem, iba jasne definovat problem, nerada by som bojovala s veternymi mlynmi. a navyse som v tejto teme malo zbehla, potrebujem naozaj akekolvek informacie a skusenosti, potom bude boj efektivny. vdaka za vase reakcie.

mam este par detajlnych otazok, ale teraz velmi nestiham, takze zasa nabuduce.

- mira

Potrebuješ to mať oficiálne potvrdené a opečiatkované ...?   Mohla by si sa držať toho, ako cítiš. Ak máš v poriadku tráviace pochody a pravidené vyprázdňovanie bez problémov každé ráno, ak ťa nič nesvrbí, nie si nepokojná a podráždená ani nahnevaná, cítiš sa sviežo, problémy s parazitmi a patogénmi nemáš. Ak to nemáš v poriadku, drž sa zásadotvornej stravy bez jednoduchých cukrov /polysacharidy a neobrusované obilniny  nie sú problém/ a problém sa ti čoskoro vyrieši bez drahých prístrojov a vyšetrení.

arman

S kandidou je ten problem, ze je sucastou zdravej mikroflory. Dokonca aj zeny ju maju v posve, ked su celkom zdrave a v rovnovahe.
Malachov o tom pise v knizke jak sa zbavit parazitu,

marusa, zozen si tu knizku na zaciatok. Pise tam, ze je to prepojene s prvokmi.

prebehni si temu co je tu na fore, od zaciatku
www.zdravie.sk

popripade sa pytaj aj tam

s diagnostikou asi takto...www.2012rok.sk

petrana

ja som mala candidu v tráviacom trakte diagnostikovanú kultiváciou zo stolice. celkom úspešne som sa jej zbavila silným oreganovým olejom, dve kvapky do lyžičky čaju ráno nalačno.

RNG

Hlavnu ulohu proti candide robia probiotika a preto ich treba podporit mikrovlakninami a potlacit candidu,vyhladovat, a potlacit roznymi doplnkami, aby sa mohli probiotika rozmnozit a zaujat jej miesto.
Ked mas v crevach vyse 90% probiotik, tie uz nedovolia, pokial ich dobre zivis a nie candidu, sa candide znova premnozit.
Rozmnozovaniu candidy napomaha aj zamorenie tazkymi kovmi, rozne mikrobialne a paraziticke zamorenia, lebo znizuju obranyschopnost tela

marusa_liloo

Arman, akym sposobom si diagnostikoval parazity? Je mozne robit testy u lekara? Alebo len nasadit kuru? Ako vyzera protiparazitova kura, absolutne nic o tom neviem. Ako sa u teba prejavovali parazity, alebo su priznaky totozne s priznakmi pritomnosti kandidy? Co si myslis o teorii spojitosti vyskytu kandidy a pritomnosti amalgamovych plomb cize otravy ortutou? vdaka za odpoved

arman

jj, daj si bacha, lebo ta osklbu o prachy.

podla mojho nazoru, sice nicoho nepodlozeneho, je kandida iba dosledok, cize ziadna pricina. Kto riesi kandidu, stale len riesi dosledok (preto su tu aj vacsni bojovnici s kandidou, ale nikto ju neporiesil).
Mne zmizli vsetky priznaky kandidy behom antiparazitalnych kur, kedy som vobec neriesil kandidu.. jedol som priebezne aj cukry, ovocie, muku, spagety, skrobove jedla ... atd, ale aj vela kyslej kapusty, korenin. Podla teorie protikvasinkovych kur by som sa jej nemal zbavit, pretoze tam treba stritkne vylucit vsetky cukry.
Zmizli mi chute na sladke, aj biely povlak z jazyka, citim, ze ju uz nemam. Mozem jest hocico, cukry, muku, nic ma nenaduva. Vyslo za tie tyzdne vela chuchvalcov, co pripominali kandidu, spolu s obrovskym mnozstvom mrtvych parazitov.
Vtedy som pochopil, ze kandida je vlastne len dosledok, je to reakcia tela na parazity, hlavne prvoky. Ked zmiznu, telo ju odvola z akcie, pretoze tie potvory uz zvlada imunitnym systemom. Ak chces riesit pricinu, musis ist hlbsie, kandidu riesit vobec netreba. Pomaha aj doplnit bor, mangan, kremik, to vsetko pomaha proti parazitom a kandida potom zmizne.

marusa_liloo

Uz som o tom citala, ibaze mi nie je celkom jasne, na akom pricipe biorezonancia funguje a ci je to spolahlive. Rozumiem principu magnetickej rezonancie alebo CT, pripadne rontgenu - to vsetko su zobrazovacie metody. Na vysvetlenie Diacomu som vsak nasla toto:

"Upresnenie princípu skenovania systémov tela

Rusi už 20 rokov podrobujú výskumu akési "mapy orgánov v mozgu" a podarilo sa im nájsť frekvencie zodpovedné za presné zmapovanie nielen jednotlivých orgánov v mozgu, ale aj jednotlivých topických miest v týchto orgánoch. Preto možno na výstupe skenovať tieto miesta priamo na predkreslené schematické rezy na obrazovke pripojeného počítača v podobe spomínaných bodov aktivity. "

Čítajte viac: valasek.blog.sme.sk

Je to velmi nejasne a nepresne, aspon pre mna. Nie som proti alternatívnej medicine, len mam rada vo veciach jasno.

Bola som prekvapena porovnanim diagnostických metod na tejto stranke:
www.metatron-nls.cz
pretoze percenta tam sice figuruju, ale nik netusi na zaklade akeho vyskumu.

krado

Zdravim , vyšetrenie na biorezonančnom pristroji Diacom ,ten to vie zistit na 100%, akurat sa to radi medzi tzv. alternatívnu medecínu.