Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vysoký krvný tlak

Príspevok v téme: Vysoký krvný tlak
luciano

Trpím vysokým krvným tlakom a užívam lieky Twynsta a Nebilet. Tlak mám zásluhou týchto liekov stabilizovaný okolo 90 - 95 na 140 - 150. Problém je v tom, že moja doktorka je s týmto tlakom spokojná, ja však spokojný nie som. Chcel by som mať tlak normálny 80/120. Doktorka mi však nechce predpísať ďalšie lieky, hovorí, že tlak je len mierne zvýšený a nemá význam telo zaťažovať ďalšou chémiou. Takže neviem. Ako to máte vy?

sorrento

Ešte sa ktomu vrátím. S TK si urobiť čo najkor poriadok. Ako tu bolo spomenute magnezium je vynikajuci liek, sprvoti sa musia užívat chemicke lieky ale aj potraviny ktoré rozsiruju cievy. Sol toje killer. Čo najmenej solit.
Sol je v takmer každej potravine. Idealne je vobec nesolit.
Strikne sa držím svojich vedomosti.
Áno idealny TK je 120/80 tep 72
Taketo hodnoty mi mnho krát ukázal certifikovany tlakomer, ktorý ukazuje aj srdecnu arytmiu. (kryvky ako EKG)
Ad HOnore Jesus. S tymto namonickym pozdravom ti prajem skore uzdravenie luciano.

sorrento

To asi bola obvodna doktorka, kardiologycka by to urcite nepovedala.
Kardiolog/ka taketo problemi riesia.
Písem s chybami pravopisu, ale v tejto oblasti - srdcocievnej som sa venoval, lebo som prezil infarkmiokardu. Skra tka INFARKT. Mať net, nedostal by som ho. Lebo by som vedel priznaky.

Jessica.

Je lepšie užívať vitamínové doplnky (samozrejme po prekonzultovaní s lekárom) Magnesium (najlepšie od Gen*ricy, Omega3-mastné kyseliny, LEcitín napríklad a rybí tuk, +Vitamín E a pod.) A zdravý životný štýl. viď: www.zdravy-zivotny-styl.digitalne.sk
Papa.

sexicek

doktorka vie co robi - lieky maju vela neziaducich ucinkov, bud rad, ze mas len tie lieky

mna by zaujimalo, ako si na tom s tlakom po chodzi, rychlejsej chodzi a miernom behu ( pri tych liekoch, co beries )