Zdravím. Moje problémy, sú tak trochu ako kolotoč, z ktorého sa snažím vycúvať a nejde to. Pred pár rokmi mi bývalo často veľmi zle, doktorka usúdila podľa toho, že mi stláčala brucho, že to nie je slepé črevo. Vracala som, ale vtedy som mala črevnú virózu. A teraz sa to vrátilo. Bývalo mi zle, a pred pár mesiacmi ma začalo pobolievať brucho na pravej strane. Bolelo ma aj celé brucho. Vlastne nie som presvedčená dodnes, či je to slepé črevo ale operácii sa bojím veľmi. Nechcem ísť na operáciu a u doktorka som ešte nebola, keďže vtedy ma doktorka neposlala ani na chirurgiu. Bola som pre istotu na sonografickom vyšetrení (na sone), ale nič sa tam nezistilo, len že je všetko v poriadku. No teraz zase, teplota myslím, že nie je, vracanie a hnačky tiež nie, len to bolí vpravo. Ale bolel ma aj chrbát a dnes ma dosť boleli ľadviny, môže to byť z toho, alebo som ,,len" hypochonder a namýšľam si to, keďže sa toho veľmi bojím. K doktorovi ešte nechcem ísť, nie je to zatiaľ vážne. No niekedy to zabolí a hore, v žalúdku, v bruchu. Nieže by sa to stiahlo doprava potom, len normálne to začne bolieť. Prestane brucho (žalúdok) a o chvíľku začne len tak - z ničoho nič na tej pravej strane brucha. Však z príznakov slepého čreva mám len tú bolesť, nič iné som zatiaľ na mne nespozorovala. A je pravda, že sa to dá liečiť aj ľadom? A môže lekár nasadiť antibiotickú liečbu, ľad a diétu, veď prečo hneď operovať...Ani pri zápale pľúc nikomu nevyoperujú pľúca...-Viem, časté prirovnanie. Viem ale, že asi je každé o niečom inom, ale bolí ma to len chvíľu, a aj to si asi namýšľam, ja neviem. Dosť sa bojím a horúčku som mala, ak som mala (nemerala som si) len z toho, že sa bojím, podľa mňa, taká rozpálená / teplá / horúca ako vriaca voda som bola, ale dala som si Paralen a zaspala som včera večer. Dnes mi je už oveľa lepšie ako včera, pijem minerálky, menej jem (chutí mi), a tak, no, dosť sa naozaj veľmi sa bojím, niekedy ma to bolí aj naľavo, niekedy napravo. Odmerám si horúčku a potom Vám sem napíšem...Ďakujem naozaj všetkým milým a ochotným ľuďom, ktorí mi pomôžu za rady, prípadne napíšte aj skúsenosti, či ste boli operovaní alebo nie, viem, že to môže byť aj 1 000 000 iných chorôb, no predsa len...ĎAKUJEM!!!
Bolí ma slepé črevo a nechcem ísť na operáciu
no, vyzera to na bolest v crevach, nemusi to byt hned slepe crevo
ale mohla by to byt aj pecen, co tak pecenove testy krvi ? ake su ?
skus sa dietne stravovat, pit vela caju, napriklad repikoveho, skus nejake vlakniny napr. psyllium a po case uvidis, ci sa to nezlepsi