Mala som partnera s ktorým nám to nejako velmi neklapalo..vydržalo nam to 4 mesiace. Stále ma nejako obmedzoval, skoro nikam som nechodila, stále sa ku mne choval ako k svojmu majetku a podobne. Rozišli sme sa, ale uprosil ma na ďalšiu šancu, znovu sme sa dali dokopy toto trochu ustalo ale asi po 2 tyždnoch sa mu nepačila moja sukňa, ktorá bola nad kolena a zacal mi hovoriť že vyzerám jak k***a. Rozišla som sa s nim a zase ma prosi o dalšiu šancu. Dali by ste mu ju?
Som čudna ked mu nedám šancu?
necitliva krava..riadny paretard..posli ho do teplych krajin magora
Toto je potom moja prezyvka len mi to prvy krat nejako blblo..
Dakujem za reakcie...v podstate hej nejsom v tom vztahu šťastna len nechcem posobit ako bez chrbtovej kosti že ho hned kopnem do riti ako povedal sexicek...
Ano toho maniactva sa obavam aj ja...
NIE !!!
a keď ti hádže toto na oči , hmmm tak to už potom nie ... o chvilu to bude citové vydiernanie !
take som zazila ,a ten clovek ma este po 10 mesiacoch stále naháňa ,aby dostal ďalšiu šancu ! hrozné ... treba si davat bacha na takychto maniakov :D
je to vecou lasky
ak ho milujes, nie je co riesit - sancu mu das
ak ho uz nemilujes - kopni ho do riti
ťažko povedať , ľudia sa moc nemenia, a hlavne nie keď ide o takéto veci .. skús sa o tom s ním otvorene porozprávať.
Miluješ ho? .. a len ty vieš, či máš na to síl ísť zas do takého vzťahu , kde budeš viac kontrolovaná atď .. a popremýšlaj nad tým,či AJ TY budeš šťastná v takomto vzťahu alebo LEN ON .
lebo stále mi hadže na oči čo som za necitlivu kravu ked mu tu sancu nedám
Nie.