Pravo zacat odznova

Príspevok v téme: Pravo zacat odznova
Maryna

Som dvakrat rozvedena.Prvykrat som sa rozviedla, lebo sme sa kvoli manzelovmu dlhodobemu pobytu v zahranici odcudzili a druhy manzel bol zas agresivny vytrznik, ktory skoncil za mrezami. Teraz som si nasla novy vztah a tu zacal problem. Kazdy ma zacal odhovarat, ze zas idem niekomu naletiet, ze som obycajna k..va, ked stale len muza hladam...co vobec nie je pravda, chyba mi laska a neha a aj ked viem, ze uz mam za sebou dost bolestnych rozchodov, predsa len si myslim, ze mam pravo na lasku a stastie. Je pravda, ze nikdy clovek nevie, koho stretne a co sa z koho vykluje, ale o tom je zivot. alebo mam uz len dozit svoj zivot sama, aby nahodou okolie nemohlo komentovat, ze mam zas noveho partnera?

kafe

tvoj problém je, že nevieš ľudí odpálkovať, aby sa starali o svoje problémy a nie TEBE do života. Kto sú tí všetci? Rodina, kámošky, susedy a kolegovia? Slušne ale rázne im povedz: - O svojom živote si rozhodujem sama, tak skús robiť to isté - ži si svoj život a nekafri mi do toho môjho.

pan d.

A odkial to mas, ze vies, ze co o tebe ludia hovoria? Ja som sa o sebe este nedopocul nic, radsej som im povedal, co je vo veci a mal som pokoj, este aj na moju stranu sa postavili.

pan d.

To je ten problem, taky mensi, ze co sa z toho vykluje, bud anjel /tych je menej/ alebo rovno cert s rohami /tych je viacej/. Ja ti mozem len popriat, aby si do tretice mala stastie:D

Maryna

Ludia vedia byt otrasni, a naozaj ma trapi, ako to vnima okolie, ludia asi potrebuju vidiet znicenu zenu ovesanu detmi a zobrajucu, len nie pre Boha mat novy vztah, ktory by trebars aj vysiel a vsetko by bolo oki...

weird_

chapem spravne?

tebe sa niekto paci, ty sa niekomu pacis, dokonca mate vztah, ale ty riesis toto: "...aby nahodou okolie nemohlo komentovat..."

a pritom si taka sikovna, ze si si aj sama odpovedala: "mam pravo na lasku a stastie"

;)