Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

2 otazky

Príspevok v téme: 2 otazky
lalinaku

1. mam caste mykozy a trapi ma aj tareaz canesteny ,candimax a pod.ma iba kratkodoby ucinok , velmi :( nepoznate nejakey volnopredajny liek dokym ma objednajuu doktora ?

2.nepozante nejake dobreho lekara v RK ? ktory bude ochotny pomahat a hlavne komunikovoat a nevysmeje ma ako ten moj co mam teraz :(

zuzik16

ahoj, nechces vyskusať aj lekárov v martine?..nie je to tak daleko od RK. Som totiž z okresu Mt tak by som ti mohla poradiť nejakých odborníkov.

lalinaku

tanga nenosim, na imunitu beriem wobenzym a brala som colostrum, nejem sladkosti a sex mam s ochranou vzdy a aj to uz iba raz za mesiac . POuzivam mydlo safrrele .
a pytala som teraz prave dnes oreaganovy olej v lekarni no nemali ho , iba na mna pozerali. Lekar sa iba uskurnil ked som mu uakazla nieco vo vysledkoch co sa mi nepozdavalo , malo ma informuje a to podpisujem informovany suhls. Inak pred 2 tydzanmi mi moja obvodna robila diferencialny Ko a vsetko bolo ok az na sedimentaciu ale to asi z tej mykozy

Dadula56

1. vymenit lekara, ktory bude riesit problem, neporadim ti, som z inej casti SR. A doktora si najdi takeho, kde si mozes ist rano sadnut, ked mas akurat problem, nie takeho, co sa musis mesiac dopredu objednat a mykoza sa ti veselo mnozi. Taki objednavaci su dobri akurat na predpis hormonov a preventivku.
2. zmenit stravu, ziadne sladkosti, ziadne polotovary, umeliny a vsemozne hnusy (pozri protikvasinkova dieta)
3. vysetrenie u imunologa, vysterenie na cukrovku, na kandidu v creve, na pohlavne choroby
4. nastudovat prirodne doplnky, RNG tu uz velakrat pisal, co a ako. Treba laktobacily, GSE extrakt, oreganovy olej. Mne vseobecne pomaha na imunitu cesnak+petrzlen v kapsulach.
5. hygiena-utierat spredu dozadu, po stolici sa umyt ak je mozne, umyvat sa iba cistou vodou, ziadne tangace, iba bavlnene pradlo, ziadne tesne oblecenie, davat pozor na zaparenie, ak mas partnera preliecit a obmedzit styky pokial nebudes v poriadku. Mozes preventivne uzivat laktobacily do posvy.

Dostat sa z tohto da zabrat a nebude to rychlo. Musis mat trpezlivost.

panča

samoliecba mykozy nie je nic moc..a inak nechapem, co je na tom na smiech - teda zo strany lekara, pretoze mykoza je problem, ktory sa zvykne vracat a nie je nic moc prijemneho. Pri liecbe mykozy nejde len o samotnu liecbu, ale o vela veci okolo.Predpokladam, ze si zena..takze ziadne tangace, pozor na umyvanie intim miest klasickym mydlom,ziadne penove kupele vo vani, obmedzenie sladkosti..a samozrejme sucasna liecba teba aj partnera a pocas liecby ziaden sex..a asi by som pridala nieco na podporu imunity organizmu, nejake probiotika alebo wobenzym. Lekara ti neporadim..som z inej casti SR :)