chcela by som sa opýtať že či sa dá nejako zbaviť hnedého zafarbenie okolo konečníka alebo je to úplne normálne, to si síce myslím, a čo sa týka hygieny som veľmi čistotná, len mi je divné že všelijaké tie obnažené žienky to také nemajú ???
hnedá prdelka
Mala potom taku ritku, ako babatko a tusim , ze si pochvalila, ze jej aj trosku spevnela. Skusis to ? V tescu maju akciu na savo a dnes som si v DM kupil aj BALEA samoopalovaci krem, keby ti to nevyslo.
Inac citala si clanok ako si teensky v NEMECKU davaju tampony namocene vo vodke do zadku ?
prisaham, je to fakt pravda, potom mala uplny zadocek biely ako krieda, ale no malo to aj nepriaznive ucinky a mojej macke strasne vona chlor, tak pocas ruje sa jej stale tlacila k zadku, ale svoj efekt to malo.
je jedno ci si zena a ci chlap, ale si riadne hovado
moja ex frajerka, mala podobny problem a z casti to vyriesila ked si namacala vatovy tamponik do sava a aspon raz do dna si to vytrela, zevraj najlepsie pred nocou, aby to dlhodobo posobila. Niekedy si ten tampon nechala posobit zaseknuty celu noc medzi lavou a pravou polkou zadku.