V nedelu vecer sme sa bavili s priatelom, o programe cez tyzden a spomenul, ze v utorok pojde hned z prace posediet s kolegami, ako chodia skoro kazdy tyzden. No a ze mu volal jeho brat, ze by sme mohli zajst niekam na pivko, ze sme sa davno nevideli. Takze s bratom sa dohodol na stredu. V utorok isiel teda o 4, hned po praci s kolegami a prisiel domov po polnoci. Bola som uz v posteli a bola som trochu nahnevana, lebo prisiel teda dost neskoro a samozrejme opity. Na druhy den som sa tesila, ze teda pojdeme von s jeho bratom. On je v pohode, mam ho celkom rada a s priatelom uz spolu moc casto vonku nechodievame. Tak sa pytam, ze na kedy sa dohodli a on mi na to, ze to uz neplati, ze on mu zavolal vcera a ze brat prisiel na ten meeting s priatelovymi kolegami.
Viem, to nie je az taka tragedia, ale bola som trocha nahnevana, ze to tak prehnal vecer predtym a ani mi nepovedal, ze plany sa zmenili a este som nasla aj listok s uctom za ten vecer s kolegami (na to, ze mame teraz financne problemy bol velmi vysoky).
Takze som bola dost sklamana z toho vsetkeho a aj trochu nahnevana. Priatel to na mne videl a hundral, ze riesim take blbosti.
Fakt som to mala nechat bez reakcie akoby sa nic nestalo? Alebo?