Ahojte,
prosím vás o pomoc, môj frajer fajčí. A mne to dosť vadí. On by aj chcel prestať len nejako mu to nejde. Ja už neviem čo mám robiť. Zakázať, som mu to už zakázala vždy to poruší aj keď neviem ako prisahá že už si nezapáli. Vždy mi klame že nefajčil a pritom keď sa opýtam jeho kamarátov tí mi všetko hneď povedia. Elektrická cigareta mu nechutí. Ja už neviem čo s ním. Tak prosím o radu. Pomôžu nejaké tabletky ? (napr. ten NiQuitin) Aby nemal si chuť zapáliť ? alebo čo ? Lebo on si to ani neuvedomuje že aké to môže mať následky. Ach .. beznádej...
Frajera chcem odnaucit fajcit!
Beznadejna, ja ta chapem, ostatne tiez roky hadzem hrach na stenu, sice nie tak akcne ako ty a nie u partnera. Tiez tam ide o zdravie...Je to tazke, ale nema zmysel do toho rypat. Akurat vam to narusa vztah, ver mi. Je na tebe, ci sa s tym zmieris. Suhlasim s tym, ze clovek casto potrebuje od zivota kopanec do zadku, aby si uvedomil, ze je v ohrozeni, pretoze odvtedy radsej zatvara oci a mysli si, ze jemu sa to predsa stat nemoze. Ak s tym nevies zit, tak sa rozidte, mozno to bude jeho kopanec do zadku...neda sa povedat, co presne by si musela urobit, aby prestal a ci to je vobec v tvojich silach.
a inak pride mi to take trapne, ze snoris u jeho kamaratov...k comu je to dobre...a oni dobraci ti to este povedia...asi maju radost z toho, ze si sklamana a nadavas mu
Jefitto :D:D:D
Beznadejna ano, byt ticho. Aby nezacal od teba utekat len preto, ze mu to nedovolis a neustale zakazujes. Nie je to zdrave, ale je to jeho vec.
Nech žuvá miesto cigy koreň z puškvorca. Dá sa kúpiť ako sušený čaj aj v potravinách. Je neskutočne hnusný, ale keď si dá po ňom cigaretku, tak sa zryha jak bačove šteňa
slnecnica : tak čo mám teda robiť ? byť ticho ? či ?
On sám musí chcieť prestať, tým že ho do toho nútiš, nič nedosiahneš, jedine jeho nervozitu a chuť na cigaretu
Tak ale chápete, nie je to len tak že nechaj ho fajčiť nech si fajčí. Mne na ňom veľmi záleží. Fajčí už od 13-tich a nechcem aby mal nejaké zdravotné problémy. :/
Beznadejna, cloveka nezmenis, pokial on sam nechce. On nechce. To, co tu pises, ze "mu to nejde", to su len vyhovorky, jeho vyhovorky pred tebou a aj tvoje, aby si sa nemusela uchylovat k radikalnym krokom. Mozno po rokoch, ked bude mat nejake tie zdravotne problemy sa do toho pusti skutocne a nie len predstierane a prestane. Ale to je len zbozne prianie, nemozes sa na to spoliehat. Ak je fajcenie skutocne u teba tak zavazna vada, tak si s nim nemala ani zacat alebo sa s nim rozid. Skor to dost narusa vas vztah, ze donho stale hucis a on sa musi zatajovat. Prestat sa da len treba chciet - moj otec fajcil roky, jedneho dna vysmaril vsetky cigarety a odvtedy si nezapalil. Zo dna na den sa takto rozhodol a je to uz vyse 15 rokov, co nefajcil. Nepotreboval ani zuvacky, ani naplasti, ani elektricke cigarety. Ale je pravda, ze on ma naozaj zeleznu volu.
To by musel chcieť on, a on nechce, aj ked ti to možno stale tvrdí. To robí len preto aby mal pokoj od tvojich reči o nefajceni