Partner je mamickin maznacik a uz mam toho dost

Príspevok v téme: Partner je mamickin maznacik a uz mam toho dost
mamnervy

Ma 26 a este nikdy si snad neopral, mamicka za nim chodi o 9 vecer do izby, ci nie je hladny a nosi mu kakao a podobne a on ani neuvazuje, ze by sa odstahoval! Vraj ja mam byvat tam, alebo si chce postavit dom 5minut od ich, akoze coo? Chyba mi sukromie! Ona nie je zla, ale naposledy sme mali hadku(prvu po 9mesiacoch) a ona mu povedala, ze nejak skoro na taku hlucnu hadku! Ako riadne nervy mam uz nanho. Ja som samostatna od 18 a nie som zvyknuta, aby ma niekto obskakoval, doma ma kazdy den navarene ine a ja mam pocit, ze sa boji osamostatnit, lebo nakolko robim od rana do vecera, ja mu vyvarat nemienim!! To uz taky ostane?? Mamicke pri zadku(alebo 5min od neho) cely zivot??

Stanka-Trenn

Ženy,ktoré ste si vzali takého muža,alebo si idete vziať,prajem Vám úprimnu sústrasť...už ste v hrobe a ak mu nahodou mamička zomrie,tak Vás zakopá za živa!
Muž by mal byť i do koča i do voza.tak ako i žena/iba ak máte miliony a dve služky-tak nie/.vyskušajte si auto najskôr pred kúpou.
Tiež som tak dopadla,mala som chlapca šikovného,všetko vedel spraviť od A-Z,no nemal moc peňazí,nechala som ho pre Ivana,ktorý mal peniaze a mamičku,ktorá robila služku--lenže mamička zomrela a synček nič nevie,je to taky trulko bez mamičky,ktorá včetko vybavila.
Je to moja životna mora,keď stretnem môjho byvalého fešáka,ten by ma na rukach nosil,no žiaľ už je zadaný...závidím tej čo ho má,lebo je to chlap na všetko.

Život ma potrestal správne,tak mi treba.

Zaran

Pozri,ak čakáš že sa zmení,čakáš darmo.Môj strýko má 36 rokov,ma priateľko,kt. h*vno robi(čo sa týka domácnosti)od jeho mamičky bývajú asi 3 min.a chodia k nej denne sa najesť obidvaja!Proste moja baba im vyvára zo svojích peňazí a po večeroh im chodí upratovať dom a tak to chodí už 21 rokov čo sú s priateľkou spolu.

lulu22

fuuuha..tak to prečo si ešte s ním? tohto pošli do riti a ako si aj sama písala, bez chlapa ti bude možno nejaký čas lepšie. bez takéhoto chlapa s pupočníkovou šnúrou. časom určie nájdeš vhodnejšieho, takého, ktorý s tebou bude robiť všetko pol na pol. Ja by som takého chlapa nezniesla, uf, aby som všetko robila potom ja? Keď je doma na to zvyknutý.. nehrozí. A si predstav, že by ste mali nebodaj dieťa, to by si prišla o nervy pri ňom. Vidím to teraz na kamarátke, ktorá má mesačnú dcérku a tatko, keď príde o 18h domov z práce, len podotkne, že ON je unavený, s ničím jej nepomôže a ona je z toho veľmi smutná a vidieť, že keby nemala ona blízko mamu, ktorá jej chodí pomáhať, tak by to sama nezvládala s domácnosťou.

Lumik

No a preco sa vlastne osamostatnovat ked v teame sa da toho spravit viac, ked nemusi varit ostane mu cas na ine, mi to tu tak pripada ako keby si mal dokazovat, ze tu mamu nepotrebuje.

kveeerik

mamnervy - UTEKAAAAAAAAAAAAJJ!!!!
On sa nezmeni a ty by si dopadla ako sluzka.
teda... jedine co by pomohlo, keby ste vypadli obaja niekam do zahranicia pracovat a fesak by dlllho nevidel maminku a nemohla by ani ona prist za nim. vtedy by si si ho mooooooozno nejako vychovala, musel by zacat fungovat. ale inak - miziva sanca.

alibi

hlavne ak si ho vezmes priprav sa ze NIKDY ale NIKDY nebude robit ZIADNE domace prace. bude to cakat od teba ako to robi mamicka. kamoska si takeho zobrala a kazdy den ma z toho nervy a hadky.

Betka132

Poznam 42 rocneho chlapa ktory sa drzi maminej sukne, je stale slobodny, sice byva sam ale nie daleko od mamy a chodi k nej takmer denne. Kebyze je jeho mama tazko chora pochopim, ale je to ciperna starsia pani ktora chodi do lesa na huby a synacikovi samozrejme denne vyvara. Taketo typy bud ostanu same, teda len s mamickou, alebo ak sa aj ozenia, pre ich partnerky to bude peklo. Lebo zeny chcu mat vlastnu rodinu, vlastnu domacnost, nie aby sa im do toho furt montovala svokra a aby ich chlap za nou furt behal. Takychto mamickinych maznacikov je bohuzial strasne vela a nikdy sa na tom nic nezmeni, aj ked budu mat 50 a mamicka 70 budu jak male deticky ktore potrebuju pofukat kolienko, napiect buchty ktore vie najlepsie len jedina zena na svete - ich mamicka.

ajajaja

ak si to ty (tuje,obsluhovanie navstevy,si nespokojna s pracou...)tak ja sa este cudujem,co pri nom robis...lepsie ti je s nim?ak s nim ostanes, este budes viac mat nervy a mozno ani nie ze kvoli hnevu a nastvanosti ,ale ozajstnemu zdeptaniu a budes na adckach...