Ahojte,mám pôvodne svetlohnedé vlasy a vždy som sa farbila na blond,no potom som prešla na na hnedú farbu,mala som ich tmavé ,no teraz počas leta mi vybledli a cca pred týždňom som bola u kaderníčky,ktorá mi vlasy odfarbila a zafarbila na blond,teraz mám vlasy blond,no nie úplne svetlé blond,ale také trošku tmavšie blond, chcela by som mať ešte svetlejšie vlasy,ktoré by chytali nádych do biela a nie škaredo na žlto...Počula som, že Garnier odtieň 111 nechytá na žlto,len mám obavy ,nechcem ,aby chytila tak do šediva..ale skôr do biela alebo tak svetlo.....S ktorou farbou máte najlepšie skúsenosti ? :)
Blond farba, ktorá nechýtá do žlta
ahojte .. chcela by som mať pekné blond vlasy ale potrebujem poradiť :) .. teraz mám hnedé a chcem mať tmavšie blond .. ktorú farbu odporučujete ? alebo aký odtieň .. prosím poradte mi :)) dakujem
lia a ktory ten garnier 111 nutrisse alebo naturals ?
Mne ta Garnier chyta krasne do biela, raz za cas dam fialovy sampon z DMky (balea) a vlasky mam krasne biele, ziadny zlty ani sedy odtien...K tej farbe je aj maska, ktora mi vydrzi do dalsieho farbenia, mam po nej fajn vlasy... ja pouzivam uz len tuto
No zákonite každá blond farba..po čase bude chytať žltkastý nádych:-)presne tak isto ako aj šedivé vlasy...najlepšie by si urobila..keby ti kaderníčka naniesla peroxid..vlasy musia byť zosvetlené a chemicky\\\\\\\"vyčistené\\\\\\\"..aby farba chytila tak ako má..ja sa o biele usilujem až asi rok...ale nakoľko mám pôvodne vlasy tmavé...veľmi husté a hrubé..ide to ťažko a už sú aj patrične zničené:-)no nevzdávam to..raz budú biele:-D začni tabletkami..resp. výživové doplnky a vitamíny..lebo si vlasy úplne zničíš..a ešte ti aj prestanú rásť..ja papám panthenolové tablety a kysleinu listovú...urýchľuje to aj rast čiže tým nič nepokazíš:-) po peroxide si kúp farbu na vlasy značky Manic Panic(zoženieš ich asi v každom punkovom a metalovom e-shope)a bielu samozrejme. čo je najdôležitejšie..kúp si silver sampón...je fialový a je záasadne na blond a biele vlasy..šediny..aby nechytali žltkastý nádych...dá sa miešať aj s iným šampónom len ho používaj pravidelne..je to základ úspechu:-)ja som kedysi ešte používala aj vodičku..z lekárne..stála cca 50centov...a je to vodička na žabu...keď máš v ústach..je tiež fialovej farby..a pohlcuje žltú. No MEEEEEEEEGA pozor...veľmi farbí..preto ju musíš dobre rozriediť...na cca 2L vody..stačí 2-3kvapôčky...voda musííí byť len jemnulililinko fialovkastá..skoro bezfarebná..len musíš tam vidieť ten nádych fialovej:-)preto si radšej kúp šampón...je to istejšie:-)
Naozaj je teda tá garnier dobrá ? ten odtieň? ..keď ja som tiež počula , že chytá do tak siva a toho sa bojím .Lebo by som tiež chcela vyskúšať túto farbu :)
Ja pouzivam od Garnier 111 Saharu, ta mi chyta uplne najlepsie zo vsetkeho co som vyskusala, a hlavne ziaden zlty nadych, vlasy mam krasne biele...
No vlasy nemám až tak zničené ,také normálne ich mám tiež používam rôzne balzamy atď. :) Takže vážne nieje taká farba z drogerky ,ktorý by pekne chytala? :(
Ja som si dlhé roky prefarbovala sama, prešla som rôznymi blond farbami, zakaždým mi to inak chytalo, hlavne tie sivé odtiene, zelené ako si písala keď som chcela do biela, ku kaderníčke som začala chodiť až keď som začala pracovať a vlasy boli dosť v zlom stave po toľkých melíroch a farbách, teraz je to už ako tak, ale som spokojná. Takže chápem ťa ako študentku ja som si to dovoliť tiež nemohla. Mne napr. pomohol balzam na vlasy, ktorý mi kaderníčka odporučila, trošku ich oživí.
prave s tymi drogerkovymi by som manipulovala opatrne...aby ti nechytili zeleny odtien...
No áno,to viem,že kaderníčka je najlepšia voľba.Veď táto ,ktorá mi odfarbovala vlasy minulý týždeň je super,len nemám stále prachy na to,aby som za každú návštevu vyhadzovala 50-60eur. Nakoľko som študentka :) Preto hládám nejakú peknú drogerkovú ,ktorá by pekne chytila :) A penová ? :) Keď mne sa zdá , že sa strašne vymývajú tie penové ,teda neviem možno Loreal nie :)