existuje nieco aby som ju uz nedostala?
nejake lieky.... neviem sa jej zbavit uz roka, vzdy ju dostanem pred alebo po menstruacii ,brala som iba fungolon.
Kusok pomohol ale po 2mesiacoch je tu znova. Pomozte , je problem v imnutie alebo v com ?vzdy mavam chraneny styk :( FNUK ,FNUK
Mykóza - moj priatel , strasiak , neviem sa jej zbavit ,som zufala
no.. menej sladkeho, pretoze kvasinky ziju z cukru, snazit sa jest zasadotvorne potraviny (napr. grepy, zeleninu). na okamzitu pomoc su samozrejme canesteny a vselico, ale pomahaju len v zaciatocnej faze a su otravne.. neviem si predstavit ze by som si to davala po kiazdom sexe :-O. TAKZE malo by sa to zlepsit pravidelnym uzivanim probiotik, napr. vseobecne uznavane su Laktobacily (ja osobne uzivam svajciarske laktobacily "5" a 60 tbl stoji 16 eur, beru sa dve denne) a normalne mi potlacili silnu mykozu behom dvoch dni bez dalsich liekov). Inak som este pocula o "zazracnom" wobenzyme, ale to je velmi drahe :(
ja odporucam Candivac :) mne pomohol a mala som od mykoz dlhodobo pokoj :) a plus pomaha aj zlepsit plet ...obsahuje 30tbl a uziva sa 10 tbl potom 20 dni pauza takze vydrzi na 3 mesiace
No najdolezotejsie sú hlavne pri uzivani atb probiotika napr. Acidophilus star a potom hlavne preliečiť celé telo tie pliesne vštci liečia lokálne a potom sa čudujú , že sa im vracajú. Veď ked je na jablčku hniloba nikto hu nev yrežie a zje ho vyhodí ho celé. Výborný proti pliesňam je oregánový olej,alebo cocosový olej napr.Oregano star,alebo coconut oil star.
ja si ho davam tiez a cytologiu mi urobil a vsteko v pohode,....ja som zufala , tak strasne :( ATB mi lekar neordinoval , nwm preco.,
Ja som mala s mykózou a zápalmi veľké problémy. Chodila som medzi urológom a gynekológom. Vybrala som antibiotiká, týždeň v pohode a potom znova, antibiotiká, týždenné preliečenie a znova dookola. Trvalo to od decembra až do mája. Potom mi gynekológ urobil cytológiu na nejaké baktérie a sám povedal, že mi boli podávané slabé ATB na tie baktérie, nasadil neskôr jedny poriadne a som zdravá. S výnimkou občasných mykóz, ktoré však už preliečim sama doma za dva dni. Preventívne si dávam po styku, po kúpaní Canesten gél a je to v poriadku :)
nikto mi nevie poradit ? :(((((( :((((