Manzel trpi touto chorobou..Pri diabete mu zistili polyneuropatiu,ma tato choroba za nasledok to ze isto ochorie na nohu tak ze bude musiet dojst k amputacii??alebo je to len v ojedinelych pripadoch
Diabeticka polyneuropatia?
Ina na hojenie ran najma na koncatinach pouzivam zmes cukru, kokosoveho oleja a par kvapiek citricidalu. Pouzivam to uz vyse 10 rokov, velmi uspesne(Tiez DM2 s polyneuropathiou, dlhe roky)
Thioctacid je len draha farmaceuticka verzia antioxidantu ALA(alpha lipoic acid), co je potravinovy doplnok.
Ako antiocidant prispieva k zlepseniu cirkulacie, regeneracie a zaroven regeneruje ine antioxidanty. Je univerzalny tj je aj vodo aj tukovo rozpustny a telo si ho samotne vyraba v malych mnozstvach.
Kazdemu odporucam aj si riedit krv nattokinazou, bezpecne a ucinne, zlepsenim cirkulacie sa zlepsuje aj odmorovanie a regeneracia tkaniva, vcitane nervoveho.
A pozor na hladinu kyseliny mocovej, casto je perifweralna neuropatia pri cukrovke kombinovana so spabsou dnou, na co je dobre sa alkalizovat pravidelne skoro rano, pol lyzickou Kalinatu v pohari teplej vody a jest az 1.5 hodiny neskor.
Cukrovka sama o sebe okysluje totiz telo, co zadrzuje kyselinu mocovu v tele( tj dna).
Zistili mi diabetickú polyneuropatiu a lekár mi predpísal Thioctacid. Máte niekto skúsenosti s týmto liekom? Pomáha?
následky? jeden z najzávažnejších je amputácia dolných končatín. stačí drobná ranka na nohe, ktorá sa už pri takomto stupni neuropatie nezahojí.
A ak mám na rukách veľmi zlé EMG,tak to môže byť ono?Trpnutie rúk?To už sa s tým nič nedá robiť?
Niekedy stačia príznaky - ak je to dlhoročný diabetik, oficiálne vyšetrenie je elektromyografické - EMG.
ako sa diagnostikuje polyneuropatia?Ďakujem
Aj mne zistili diabetickú polyneuropatiu, dostala som lieky thiogamma 600. Čo by som mohla ešte užívať, aby sa mi stav nezhoršoval? Viete mi poradiť?
Thiogamma