Mám menší problém...neviem, či ste boli v takej situácii niekedy..Dala som sa "dokopy" s jedným chlapcom, stretávame sa, keď je to možné, ale ide iba o sex.. on mi to jasne vysvetlil, že vzťah riešiť vôbec nechce, a že takto mu to vyhovuje..Rozumieme si aj ako kamaráti, máme o čom kecať vždy, sranda je.. Takže som pomaly na neho namotaná, akurát, že to nesmie vedieť.. Je to vlastne aj jeho vina, lebo keď sme spolu, namotáva ma, rečičky a pod., pritom vie, že nemusí.. Sám sa mi ozve, iba keď chce on, teda keď má čas, že by sme sa stretli a sexovali.. a tak niekedy pokeciame na nete, ale inak žiadny vážny záujem z jeho strany... Akú máte skúsenosť, vznikol Vám vzťah z takéhoto nezáväzného sexu? Alebo je možné dosiahnuť ignoráciou, že by som mu chýbala aspoň trošku?? Dakujem za rozumné rady.
Milenec... ??
takto to presne končí,chlapovi max. vyhovuje, že si vrzne kedy sa mu zachce,má ťa ako kamošku na sex a v manželstve funguje ako spokojný manžel ale žena funguje tak ,že sa zamiluje,pretože od prírody je to nastavené tak a potom je baba neštastná,lebo ak sa naňho začneš namotávať,on zdvihne kotvy a čau.
kde si ho spoznala?
Lenocka tak super chlapom to niekedy dlhsie trva asi je to individualne alw kiezby som tiez bola vynimka :-(
ja som zazila presne to iste, zo zaciatku len sex obom nam to vyhovovalo boli sme kamarati avsak ja som sa do nho zabubila, on nie. trvalo to asi rok nic som od toho necakala ked mi zrazu povedal ze sa do mna zamiloval:D teraz sme spolu uz vyse pat rokov a planujeme coskoro svadbu:))takze never say never
urcite nic vazne z toho necakaj..sama pises, ze ti povedal ze vztah nechce a ze sa ozve len ked on chce