Moj priatel mi nechce spravit oral:( Ja mu ho robievam ale on mne to nikdy nenavrhol. Tak vcera som sa ho na to opytala. Najprv to zahovaral, a potom mi povedal, ze ak mi ma pravdu povedat, tak ho to vobec nelaka, a ze to ani ziadnej este nerobil. Velmi ma to sklamalo, ze to nechce ani skusit. On je moj prvy, takze oral som este ani nezazila a laka ma to. Bola som taka nastvata, ze som mu povedala, ze nech ho uz ani odomna viac necaka. Baby mali ste uz aj vy takeho chlapa? Podarilo sa vam ho po case presvedcit aby to aspon raz skusil?
Chlap nechce robit oral
navrhni mu nech to aspon vyskusa a pouzite pritom vonavy sladjy lubrikacny gek. bude mu to prijemnejsie ked ho to teraz nelaka
tak mu to prestan robiť aj ty!
Tak s týmto mám bohužiaľ veľmi zlé skúsenosti, už som s priateľkou takmer dva roky. Ja ju chcem lízať stále veľmi ma to baví vzrušuje aj keď mi to občas "nechutí" tak jej to robím koľko len chce lebo milujem ten pohľad keď sa mi zvíja v náručí od slasti... len ju akosi nikdy nenapadne urobiť to aj mne :( keď sme sa o tom viac krát bavili mala predo mnou dákeho chalana (nechodili spolu niekde na oslave) robila mu to, (jej prvý pokus v živote) chalan sa jej urobil do úst a od vtedy sa jej to asi hnusí alebo neviem čo...Nie som blbec aby som urobil to isté, ak to nechce neurobil by som sa jej do úst... skrátka nemám na to nervy,,
zisťujem že je strašný sebec aj v normálnom živote a to je najhoršie,, milovanie je o tom že leží, ja sa snažím ako blbec robím jej tak dobre.. a ona na mňa kašle! budem aj ja na ňu,, len čo keď som až tak veľmi "blbý" dobrák.
lucia15, akokolvek nepochopitelne to je, skutocne existuju chlapi, ktorym sa to zda nechutne. rovnako tak najdes zeny, ktore ani za svet nebudu chlapa kurit, alebo aspon nie rady.
co skusit:
1) skontroluj svoju vonu. mozno je netypicka, mozno prilis vyrazna, mozno sa mu na nej nieco nezda.
2) este raz si sadnite a snaz sa zistit co je vo veci. ovladni hnev a pytaj sa ho preco ta nechce lizat. ci mu to je nechutne, ak ano co konkretne. ci ho to sice nelaka, ale dokazal by to, za akych podmienok. co mozes ty urobit, aby to chcel skusit (postriekat sa slahackou, medom).
3) sustred sa na ostatne postelne situacie. venuje sa ti? DAVA alebo skor BERIE? je tam aka-taka rovnovaha, alebo to 'berie' prevazuje? lebo su chlapi, ktori sa ti bud venovat len aby sa nepovedalo, ale pritom budu mysliet najma na seba. s takym budes nestastna. ale su sposoby ako to zistit, tak sa na to pripadne zameraj.
a pozor co si zelas. lebo ked to raz zazijes, je mozne, ze uz nebudes chciet byt bez toho. :)