Ahojte mam taky mensí problem, ale ani nie problém. Len ma to veľmi trápi. Mala som nedavno narodeniny môj priateľ s ktorým som už 2 roky...mi v noci pred nimi poslal sms vsetko najlepšie. na druhy deň v den mojich narodenín sme boli spolu pomahali sme na robotach okolo domu ale on nic už mi nezablahozelal ani nič o dva dni nato som sa opytala ze preco som nič nedostala na narodeniny? a on že on na to este nemal cas ale niečo vymyslí. Už je tomu mesiac a nič.
Zabudnute narodeniny
:D
ze si nepamataju ani mesiac, to je iny hardcore :))
co si potom pamatamju? :D
ved pamatat si datum narodenia je to najjednoduchsie co dnes moze byt :)
to uz je pekne zdegenerovana populacia :D
(sa necudujem ze fico vyhral :D )
to som asi jeden z tych mala, co si pamataju narodeniny spoluziakov zo zakladnej/strednej :)) obcas to ludi az sokuje, ze si to clovek pamata :P
ja som mala narodeniny a spomenulo si na mňa pár ľudí vďaka facebooku a dvaja blízki kamaráti..z rodiny ani jediný človek mi ani len nepotriasol rukou..zamrzí to, to áno..ale čo už..
milli11 -- 'Su chlapi, ktori si nepamataju ani mesiac, v ktorom je ich partnerka narodena [...]'
to myslis vazne?
Milli aj ja mam vsetko zaznacene ale na narodeniny mojho priatela mam darcek uz mesiac dopredu.......
Toto su problemy... Ved poslal blahozelanie den predtym.
Su chlapi, ktori si nepamataju ani mesiac, v ktorom je ich partnerka narodena, nieto este, ze maju zablahozelat. A nechapem, ze si to aspon nepoznacia.
Pozri, ja som zena a tiez si velmi nepamatam, kto ma kedy narodeniny a meniny, ani rodiny, ani kamaratov. Preto ich mam poznacenych v kalendari v mobile, ktory mi zapipa, ked sa blizi nejaky ich sviatok.
No čo tak možno zabudol... o nič predsa nejde...
Ja nechcem velke darceky. To co potrebujem si kupim to po com tuzim mi kupia rodicia. Mne ide o ten princip ze ani najmensia malickost nic. Ten den mojich narodenyn bol uplne obycajný uplne zbytocny. Este jeho mama mi gratulovala a on nic. Je mi to velmi, velmi luto. Ked som mu spomenula ze co dostanem na narodeniny tak povedalk, on nieco vymysli. Ale to trva uz mesiac.
Praveze posledneho pol roka sa mi nas vztah zdal ovela lepsi ako predtym. Viem ze nema cas viem ze nemal cas behat po obchodoch bud bol v robote alebo so mnou. ale aspon ten kvet by bolo mozne kupit.
V inom je vas vztah v poriadku?