Dovera

Príspevok v téme: Dovera
emma18

Cawte,
chcem sa len spytat ako zacat znova verit cloveku, ktory ma neskutocne sklamal. Viem ze uz to nikdy nebude take ako predtym, ale je to clovek ktoreho mam stale rada. Ako nebyt na neho chladna? Aj ked je uz zasa vsetko OK tak si zmyslim na to co spravil a moje spravanie sa otoci o 180 stupnov. Niekedy sa neviem vobec kontrolovat a pripadam si ze mi uz fakt sibe a jemu asi tiez tak pripadam :(((((

emma18

ja viem, mate pravdu, viem ze je to jeho chyba. a aj na to som sa pytala ze kebyze to je naopak co by bolo. najprv povedal ze asi by mi to nedokazal odpustit ale asi po tyzdni povedal ze o tom premyslal a odpustil by mi lebo ma miluje. a ze aj ked ho ja teraz podvediem tak ho to bude velmi mrziet ale mam na to pravo kedze to urobil aj on.

emma18

protiprudu: nie, on mi to nikdy za vinu nedal, a ked sme sa aj o tom bavili nikdy nepovedl ze to je moja chyba. on vie ze on spravil hlupost.

winki

Protiprudu ma trosku pravdu...mozu vzniknut rozne problemy a ak ten druhy to hned riesi milenkou tak to neni dobre znamenie.

protiprudu

Aha takže je to vlastne tvoja vina, že on nevie ovládať svoje pudy a skočí na hocijaku suku lebo nemal dlho sex. Tak to ti neradim mu moc veriť pretože ak ti to on odôvodnil že je to tvoja vina, podvedie ťa čoskoro znovu.

winki

Vezmi si ze napr. jeho by niekto kopol do guli a on by nebol schopny mat sex pol roka a co ty? Keby si si nasla milenca pochopil by to?????

emma18

winki: on mi to hovoril staaaale, ze chod k doktorovi, ale nikdy som nemala cas,odkladala som to, stale len praca a setko mozne mi bolo prednejsie...