Ako povedat o tehotenstve

Príspevok v téme: Ako povedat o tehotenstve
Nikuschenka

Mam taky zvlastny problem. S manzelom sme sa vzali tento mesiac. Mam skoro 29r, on 31r. Chceli by sme dieta, ale mojim najvacsim "problemom" je ako to oznamit mojej mame. Na vnuca sa tesi, len sex a podobne veci boli u nas vzdy tabu a teraz mam z toho normalne stres, ze ked to raz pride.. Neviem, asi to bude vychovou.. Manzel to ma v rodine presne naopak, su otvoreni vo vsetkom co sa tychto veci tyka az moc.

anamarie

anjelik9 - myslim si to iste. Naprosto cudne. No pise, ze nikdy sa doma nerozpravali o intimnych veciach, bohuzial puritanska vychova zachovala nasledky, pritom sex je neoddelitelnou sucastou cloveka po cely jeho zivot...

anjelik9

toto som ako nepochopila ako 29 ročná žena chce mať dieťa a boji sa povedať matke keď raz bude čakať dieťa že je tehotná no keby máš 18 tak pochopím ale toto ne :D my to dojde že ty keď budeš tehotná tak nebudeš chodiť ani po vonku bo všetci si domyslia že si spala s vlastným mužom :D

Nikuschenka

Nie, ja viem, ze je to normalne a ona vie, ze spolu spavame uz dobre dlho aj pred svadbou, aj ona na tom nic zle nevidi, len pre mna je to take...

winki

A Tvoja mama si myslí, že počas svadobnej noci ste hrali karty?
Normálne urobte obed pre obe rodičovské strany a počas prípitku pekne vyklop, že budú starí rodičia.

mercedes

nikuschenka, a to si vážne myslíš, že Tvoja mama nevie, ako prichádzajú deti na svet? Veď Ťa tiež porodila, no nie :) ? Prečo by si sa mala hanbiť za to, že spávaš s vlastným manželom a máš s ním dieťa? Keby si mala byť slobodnou mamičkou, tak ešte pochopím. Toto je úplne normálna situácia, v ktorej sa ocitla aj Tvoja mama. Zbytočne sa stresuješ, buď v pohode, nerobíš nič zlé.

Blondula

0vecka....takyto WC problem som mala aj ja :D akurat,ze zachod bol hned vedla obyvacky :DDD ....najhorsie bolo,ze som jedla morske plody ktore mi nezapasovali a teraz ze "hybaj" na zachod :-( .... mne skoro vnutornosti roztrhalo :DDD

0vecka

2 slnecnica ona sa hanbi povedat ze je tehotna lebo to znamena ze mala sex... uz chapes?

viem ze volakedy bola hanba ist na WC to som cital vjednej knihe a babenka bola na WC akurat ked prisli hostia a z obyvacky bolo vidiet n advere a tak tam trcala cely cas az kym neodisli...