Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sme obaja rozdielny

Príspevok v téme: Sme obaja rozdielny
Certica112

Poprosím o radu. Začal sa mi nový vzťah,ktorý vzníkol cez internet. Veľmi sa mi zapáčila jeho povaha. Ale v skutočnosti je úplne iný ako ja, skôr výzorovo. Má tetovania, piercingy, bradu. A ja skôr som taký slušný kancelársky typ. On sa teraz bojí, že kvôli týmto rozdielom budem smutná a nevyjde nám to...že sa budem za neho hambiť pred kamarátmi, rodinou a tak. Neviem čo mám robiť. Inak si povahovo až príliš rozumieme a to nás aj priťahuje k sebe...ďakujem za všetky názory.

winki

Blodula :D v poho.....ja som napísala preto lebo práve vacsina ľudí si bude o ňom toto myslieť. Je na nej či bude mať silu presviedčať ich o opaku.

Blondula

winki...ja som si ani nevsimla co si napisala :DDD ... to vies,mna by to napadlo tiez,ale kedze som mala aj takichto priatelov a boli to uplne normalni ludia,zmenila som "vyzorovy" nazor :DDD

winki

Blondula ak si si nevšimla to je feťák? alkoholik?......bola nie otázka ja som za tým potom dala že nie je len potetovaný.

Blondula

tym,ze je uplne "iny" ako ty neznamena,ze vam to nemoze vyjst !!! je len na tebe,ci zvladnes neustale komenty na priatelovu osobu...take tie priblble otazky ako bolo uz spomenute,ze ci je alkoholik,fetak a tak :D ... nie kazdy co je potetovany,musi byt automaticky zly !!! .... to musis ty vediet :D

Certica112

Vôbec nie je feťák, alebo také niečo. Vo svojom voľnom čase je umelec a takto sa vyjadruje so svojími tetovaniami a tak. Taký rebel :) Ale inak povahovo je ešte citlivejší ako ja. Povahovo je to úžasný muž. A zatiaľ mi to neprekáža, ale nebola som ešte v situácii, že by som ho predstavovala iným ľuďom. Zatiaľ sme sa stretli len pár krát. A obaja nevieme, či začať reálny vzťah, alebo to radšej ukončiť, kým ešte necítime silné city k sebe.

winki

Prečítaj si čo si napísala a myslím, že zistíš, že ti to vadí. Je len na tebe, či tento jeho výzor dokážeš prehliadnúť a nezamýšlať sa nad tým, čo si o vas povedia druhí.
A prečo by si sa mala hambiť? Je feťák? alkoholik? gembler? Nie len má tetovania a pearcingi, čo sa mimochodom dá odstrániť.