Moj priatel a jeho ex ostali dobri kamarati, aj preto, ze su z jednej partie a ona je stále niekde navôkol,tvari sa vzdy velmi milo, hovori mi,ze je stastna zaňho,ze sme spolu a ze je to super chlap a ze si ho mam vazit a podobne zvasty, co ja viem, ja jej to nejak nezeriem a nejak si myslim z tych reci,ze ho este chce. Neviem preco má potrebu to hovorit, ja vobec nemam potrebu hovorit taketo reci frajerkam mojich byvalych:P Co si o tom myslite?Mam si na nu dat pozor alebo robim z komara somara?
Prilis milá ex
slusne by som jej odpovedala, ze nech sa nehneva, ale toto su vase osobne problemy (tvoje a priatelove) a ty by si sa tiez do jej vztahu nestarala....ak nie je priblbla, tak to pochopi. Nenechaj sa ty vyviest z miery ale obrat to naopak proti nej. Ale ako som pisala v slusnosti a s kludom. Ak by si na nu vystekla, mohla by mat pocit, ze ziarlis a bojis sa o svojho priatela.
no zatial som sa jej to nepytala,ja sa snazim hrat opacnu hru ako ona, a prilis sa s nou nebavit,sice s nou "musim" travit cas,kedze chodievame pravidelne von vsetci a ostatnych priatelovych kamaratov som si velmi oblubila,ale k nej sa spravam celkom chladne,aj ona to musela vycitit uz..ale ked nabuduce zase nieco take povie,asi sa uz nezdrzim..a priatel za tym nevidi nic zle,ale chlapi su taki "jednoduchsi" (nie v zlom),ze nikdy nevidia za niecim nejake skryte umysly tak ako zeny..
natalka2, myslim, ze si to spravne vycitila. Keby ti povedala, ze je to fajn chlap a viac by sa o tom nebavila, je to v poriadku, ale tie dalsie zbytocne otazky...skusila si sa jej spytat, preco ju to vlastne zaujima?
normalne sa jej opytaj pred vsetkymi, ci jej nie je blbe sa na to pytat, ved je jeho byvala. to byvala by som zdoraznila pred vsetkymi. zrejme si mysli, ze je zaujimava a tak vyzveda.. no nechcela by som, niektore zeny su fakt hlupe.
Natalka,
podla jej nemiestnej otazke o byvani by som povedala, ze este nie je za vodou a takto vas chce vyprovokovat a asi aj rozostvat. Ak v buducnosti prida aj otazku: "A on ta este nepoziadal o ruku?" Bude to jasne.
Pozri sa, hoci jednej sucasnej mojho byvaleho by som najradsej oci vyskriabala za to, ze mi ho prebrala, nevtieram sa do ich blizkosti. Ak ich nahodou niekde stretnem, maximalne pozdravim a uz ich len uspesne ignorujem, su pre mna nezaujimavi, nic.
no presne, zda sa mi to neprirodzene co ona robi. napriklad minule ked sme boli v podniku vsetci, sa spytala,kedy spolu uz budeme byvat, co bolo tiez dost blbe, kedze my dvaja sme sa o tom este ani nebavili a ona hadze taketo a podobne otazky,ktore sa nikto iny nepyta, a od byvalej vyzneju fakt cudne..neviem o co jej ide,ked stale ma potrebu nas dvoch riesit. zda sa mi,akoby chcela byt niekde nablizku a byt v obraze,co sa s nami deje,aby mohla vyuzit situaciu,keby to medzi nami nejako skripalo alebo co..neviem,mozno som paranoidna,ale nejak proste mam z nej taky pocit.
lulu rozdiel je v tom ze ty to sice svojim byvalym prajes ale nemas potrebu lozit za ich terajsimi a upozornovat ich na to. s toho co baba pise jej to ta byvalka nepovedala asi len raz. podla mna byvalky su take tabu ze by sa nemuseli natiskat a vtirat do terajsieho vztahu. vacsina bab byvalky nemusi a keby som mala este totok pocuvat tak ju asi rozkusem.a to som ziarliva v norme.
a čo je na tom? ja tiež svojím ex prajem šťastie v iných vzťahoch, síce sa nestretávam s ich frajerkami, ale ak človek mal niekedy niekoho veľmi rád, snáď mu iné ako šťastie a lásku neželá : )
a čo ty vieš, bohvie ako sa rozišli, či vieš skutočnú pravdu, možno ona ho opustila : )
ja by som jej tiež povedala : nech sa nevtiera!
Ty predsa nepotrebuješ od nej, prajnoprajnej zlatučkej ritolezky počuť aky je tvoj priateľ.Ty to predsa vieš tak nech sa nemieša a nech pekne ľutuje čo ti nechala:)
nerieš to .. ak je všetko ok, hlavne z jeho strany, tak si to nevšímaj a neber ju ako jeho ex, ale ako kamarátku ...