moj priatel mal viacero bab len na jednu noc, lubim ho, ale niekedy sa mi to hnusi, co s tym :( ako mohol?
Vadi mi, ze mal sex na jednu noc
každý kto praktizuje sex na jednu noc, tak ti povie, že je to ok, aby si sa netrápila, je to minulosť a podobne. Však si nebudú sypať popol na hlavu nie? :D Ak sa to stane raz, dva krát na akcii tak ok, ak je to pravidlom, tak to je už horšie a pochybujem, že chalanisko z toho len tak vyrastie a bude vzorný priateľ :)))
celkom to chapem, mne sa taki tiez hnusia co do vsetkeho pichnu
nespite len s nim ale aj s minulostou tych ...bab
nemozem si pomoct ale citim to tak, mne sa to hnusi a to nie som frigidna zenska aby ste si nemysleli :D
to je tim ze si hladas velmi peknych a pritazlivich chalanou.Najdy skaredeho a o toho si ziadna any bicikel neopre a ani sex na jednu noc nebude
ja ta chapem. Ja som mala tiez kedysi priatela ktory si za sex zaplatil lebo mal strach ci mu to niekedy vobec pojde... a zhnusil sa mi na tolko, ze som s nim uz nedokazala byt. Mozno je to banalna vec...ale zalezi ako pre koho... ak s tym dokazes zit tak budes. ak nie, tak sa nutit neda...
neries jeho minuost je to hlupost ! btedy te o sebe netusili ze budete spolu, ako sa tu spomenulo, on si uzival bd rada,ze je vybureny,aspon dufam.Moj priatel mal zien az ich espocita,strase vela,plno,diskotekove znamosti a co? ja budem pysna na to ak budem mat cely zivot toho isteho a to mam 18rokov...kedy by som si zivot mala tiez uzivat.
Idea toho problem je neriesit jeho minulost.
layla, akú máš istotu, že sa zmenil?
Môj tiež a dokonca s mojou teraz už bývalou kamarátkou. Ale nemôžeš si to tak brať. Každý sa mení. A neboli ste predsa vtedy spolu ani ste nič neriešili tak si to užíval no :) aspoň to nebude skúšať teraz pri tebe :)
nikto nie je dokonalý a pokial sa lubite a nemá žiadnu chorobu z toho, tak to nerieš!! načo si kazíš svoje šťastie, lásku a vzťah takýmito blbostami?! zobud sa a začni žiť a netráp sa.
tak na to jednoducho nemysli
A moja, ty máš kolko rokov?