Vadi mi, ze mal sex na jednu noc

Ask

každý kto praktizuje sex na jednu noc, tak ti povie, že je to ok, aby si sa netrápila, je to minulosť a podobne. Však si nebudú sypať popol na hlavu nie? :D Ak sa to stane raz, dva krát na akcii tak ok, ak je to pravidlom, tak to je už horšie a pochybujem, že chalanisko z toho len tak vyrastie a bude vzorný priateľ :)))

miauu

celkom to chapem, mne sa taki tiez hnusia co do vsetkeho pichnu
nespite len s nim ale aj s minulostou tych ...bab
nemozem si pomoct ale citim to tak, mne sa to hnusi a to nie som frigidna zenska aby ste si nemysleli :D

Slota

to je tim ze si hladas velmi peknych a pritazlivich chalanou.Najdy skaredeho a o toho si ziadna any bicikel neopre a ani sex na jednu noc nebude

zuzulinka

ja ta chapem. Ja som mala tiez kedysi priatela ktory si za sex zaplatil lebo mal strach ci mu to niekedy vobec pojde... a zhnusil sa mi na tolko, ze som s nim uz nedokazala byt. Mozno je to banalna vec...ale zalezi ako pre koho... ak s tym dokazes zit tak budes. ak nie, tak sa nutit neda...

ali1

neries jeho minuost je to hlupost ! btedy te o sebe netusili ze budete spolu, ako sa tu spomenulo, on si uzival bd rada,ze je vybureny,aspon dufam.Moj priatel mal zien az ich espocita,strase vela,plno,diskotekove znamosti a co? ja budem pysna na to ak budem mat cely zivot toho isteho a to mam 18rokov...kedy by som si zivot mala tiez uzivat.

Idea toho problem je neriesit jeho minulost.

Meg1591

Môj tiež a dokonca s mojou teraz už bývalou kamarátkou. Ale nemôžeš si to tak brať. Každý sa mení. A neboli ste predsa vtedy spolu ani ste nič neriešili tak si to užíval no :) aspoň to nebude skúšať teraz pri tebe :)

M 25

nikto nie je dokonalý a pokial sa lubite a nemá žiadnu chorobu z toho, tak to nerieš!! načo si kazíš svoje šťastie, lásku a vzťah takýmito blbostami?! zobud sa a začni žiť a netráp sa.