Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

gynekolog-zilina

micinka25

k oravcovej nechod!!!!!!!!!!!!!!! hroza!!!!!!!!!!!!!!!! strasne vela bab od nej odchadza
Bud Lani alebo Kianicka

majkaaa

Ja mám tiež Veselého. Som spokojná,je tam milý prístup. Odišla som od Jeznej,ale nie pre lekárku,no pre jej sestru. Hubatá,nepríjemá.

slavena

Ja viem poradit dr. Veseleho, výborný odbornik. Mala som problemy, lebo som bola este pred mesiacom tehotná. Furt ma bolelo brucho a mala som slaby hnedkastý výtok. Poslal ma sono a tam mi zistili ze dietatko je mrtve. Priznal sa mi ze vedel ze je zle, ale az ked som prisla z nemocnice. Je to bývaly primár Zilinskej porodnice.

J

Ja k nej chodím tiež, ale je to fakt hrôza, u nej mám pocit, že si mám sama navrhnúť liečbu a keby som sa nepýtala a nebola zvedavá, tak sa ani nedozviem, že som zrelá na chirurgický zákrok, jednoducho asi nemala potrebu oznámiť mi takú banalitu, začínam sa báť a to bol aj dôvod, prečo som začala na internete hľadať nejaké návrhy na šikovného gynekológa v ZA aj keď mi je jasné, že ak je dobrý, tak asi bude mať plno...ale musím niečo vymyslieť, ambulantne sa od nej nedám rezať ani za milión!! :( ak niekto viete, poraďte, prosím...

zdenda

Ahoj. ja mam podobny problem ako ty. 5 rokov som chodila k Bucovi a ten bol fakt, ze goog, ale mal toho strasne vela...tak som sa dala vyradit a teraz neviem kde hladat??? poradite mi niekto?

majočka

ahoj - 16 rokov chodim k Zacharovi, je fakt dobry, akurat ze sa dost nacakas - ma vela pacientiek, skusit mozes... jeho naozaj odporucam - pekny vecer

lízi

Ano mate pravdu,mam ju a na nu nadava každý mojej kamoške povedala,že ma zápal vaječníka a po 2 týždnoch prišla na to že je tehotná,skvelé,čo?