Čo si myslíte o vzťahu 14 ročnej a 35 ročného??

Veronika_27

... čo si myslím? že už niekto nevie čo od radosti robiť... :/ 14-ročné dieťa má mať iné záujmy ako 35-ročného chlapa :/ možno v 18. storočí to bolo normálne, ale dneska je to niečo podľa mňa nesprávne!

levandulka33

ja v tvojom veku som si sila oblecenie pre barbiny a hrala s chalanmi v mojom veku maximalne tak voleybal, on je uchyl pedofilny a ty asi potrebujes zbytocne problemy a preplesk od rodicov, ak si nadrzana a volaco ti chyba, tak si to rob sama a bav sa rovesnikmi a venuj sa normalnym konickom a skole..

Leela333

Pokladám to len za vtip vzhľadom k tomu, že tu nedávno bola podobná téma... Ale ak to myslíš vážne, tak ti poviem len, že je to choré ;-)

deff

je jedno, aky je vekovy rozdiel, u 50 a 70 rocnych ludi to nikto neriesi a tiez to je 20 rokov... ide o to, ze ked mas strnast, mas riesit domace ulohy a maximalne ze ci ti mama dovoli maskaru do skoly... a nie "vztah" a uz vobec nie s clovekom co ti moze byt otec... dnesne decka chcu byt silou mocou dospele, nie zeby ste boli radi ze nemusite riesit problemy dospelych... o par rokov sa budes hanbit za seba, mozno aj skor

radana1

ale 14 ročná a 35 ročný? Veď 14 ročna je ešte decko, preboha a taký dospelý chlap čo chce 14 ročnú je podla mňa chorý pedofil