Reumatická artritída

Príspevok v téme: Reumatická artritída
mirka6

RA mám už sedem rokov,beriem antibiotiká Plaqvenil,ktoré priebeh choroby aspoň tlmia. Lakte sú ohnuté asi na 40 stup. a pri zmene počasia a nachládnutí bolia,ale zatiaľ sa to nezhoršuje,no pred polrokom sa zápal presunul do ľavého bedrového kĺbu,nemohla som chodiť,pracujem za pásom a mám veľké bolesti. Reumatologička mi povedala,že skončím na vozíku. Som na diéte rok a pol,jem len ryby,ale nepomáha to. ASLO mám 560. Prosím,pomôžte mi.

[zruseny17]

mirka-PLAQENIL nie su antibiotika ale antimalarika...podla mna mas vysoky zapal,ktory je treba potlacit a tvoja momentalna liecba je nedostatocna preto sa zapal siri a napada aj ine klby...mala by si ak je to v tvojich moznostiach ihned ist na vysetrenie do NURCHu,tam su naozaj odbornici a daju ta do poriadku, spravia ti aj kompletne vysetrenia ktore robia len tam a v bratislave, ver mi ak chces pre seba nieco urobit...viem to podla seba, zachranili mi tam zivot...
www.nurch.sk
www.nurch.sk

mirka6

V mojom prípade to asi bude skrytá infekcia,lebo v práci sa ma kolegyňa spýtala,či som mala často kliešte. Tie vraj mohli spôsobiť aj boreliózu,ako píšete,je to možné,preto idem v pondelok na odber krvi a potom vám dám vedieť.

RNG

Vysoke aslo znamena streptokoky v tele. Roztok GSE je na ne velmi ucinny.
Ale prava pricina za tym mozu byt skryte infekcie, ktore sa tazko a nepresne diagnozuju, ako L-formy, boreliozy alebo chlamidie, tiez mykoplazmy.
Nuz na to su ucinne dlhodobe brane extrakt z olivovych listov, Samento/prima una de gato, oreganovy olej, NAC a ine.
Dobre je si aj zvysovat viralnu imunitu, ked je telo oslabene tieto, ktorych nosime v tele vzdy viacero, sa premnozia a napadaju sliznice, vystelky, slachy a nervove obaly, vyvolavaju zapaly a to poskodzuje cele telo

Pomahaju aj protizapalove, ako curcumin, dumbier boswelin a rozne enzymi, ako serrapeptaza, bromelain a ine, najma proteolyticke.Tieto zmiernuju zapaly, ale neadresuju ich priciny, az na odmaskovavanie niektorych maskovanych vnutrobunecnych parazitov, co pomoze telu ich "vidiet" a ucinne zasiahnut.