Prosím prosííííím - za 2 týždne idem na jednu veľmi dôležitú svadbu, kde musím vyzerať "tip-top". - namiesto toho som pribrala a vyzerám DESNE!! Neviem, či vôbec ešte šaty zapnem :(((
Veľmi by som potrebovala dať dole 3 - 4 kg za tieto dva týždne. Viem, jeto nezdravé atď. Ale je toto taký extra prípad! Poraďte prosím niečo 1000% overené a vyskúšané! Nemôžem teraz strácať čas niečím, čo nefunguje! :(
Niečo by som poprosila okrem dukanovej a 90-dňovej! Niečo také rýchle!! dakujem moc moc
Strasne vas teraz potrebujem, mam iba 2 tyzdne
poznam jednu je sice trosku kruta ,ale zarucena
pijes po dobu 7 dni (!!!!) len ovocnu stavu
rozdel si to na 3 davky po 400ml (moze byt i desiata ,olovrant)
a samozrejme nezabudni pit vodu, mineralku
tak napr.
mrkva + zeler (stava) - urychluje odburavanie tukov
uhorky - cistia od odpadovych latok
zemiaky (stava) - znizuju hmotnost je dobre zmiesat zemiakovu stavu s cviklovou a trosku citronu (povzbudzuje latkovu vymenu)
jablcny ocot - spaluje tuky, utlmuje chute
... a tak dalej .........
je odskusana u sportovcov ,tak i v modelingu
(no ehm za toto ma tu asi moc nepochvalia)
:-/
aka to je dukanova dieta? co sa pri nej je?? ja sa tiez snazim schudnut cvicim ale skor naberam v stehnach a nie a nie schudnut tri kila co by mi aj stacilo
A velmi dobry je napr. zeleninovy salat s olivovym olejom a kuracim masom. Mas tam samu zeleninu, vsetko zdrave a kuracie maso ta na rozdiel od zeleniny aj zasyti.
Je to celkom jednoduche, plati jedna zasada - cica nezer. Ale vazne, 3-4 kg das za 2 tyzdne dole v pohode, staci sa len troska vyhladovat. Nie je to zdrave ja viem, dlhodobo by to nebolo vobec dobre, ale na takuto prilezitost to nevadi. Daj si najskor 2 dni post, napr. ze budes jest len ovocie, nic ine. Jeden den nestaci, mam to odskusane, ale za 2 dni sa uz rucicka na vahe pohne. Vseobecne obmedz maso okrem bieleho, jedz vela zeleniny a najlepsie po 18-tej uz nejedz nic. Pi vela tekutin, to trocha oklame zaludok. Trocha hladovky a za 2 tyzdne mas 4 kila dole, budes krasna nevesta a na svadbe sa uz mozes spraskat :)
jajaja myslis,ze toto pomoze ?len ?
ja tiez ako nasa zakladatelka ..som sa rozhodla chudnut cze leto ..
vysadila som uplne sladke,mastne,prazene,neprezieram sa,skor som " hladna " ako najedena,som z toho vsak nervoznejsia,neskutocne vela pijem vody,aj caj -osladeny medom ...
ale jem všetko normalne ,ako zvycajne,ranajky ,zeleninu ,ovocie,plievky,aj druhe ,ale po 19 tej uz nejem,drzim toi zatial len par dni,ale neviem,pomoze mi to vobec ????ludia ,poradte ..
ja vsak potrebujem schudnut co najskor aspon minimalne 5 kil
ja som rozmýšľala znovu nad tou dukanovou, ale držala som ju cca 3 týždne dozadu, len som ju musela prerušiť a myslím si, že opakovane to už nebude fugovať :(( Neviem čo mám robiť?! :-/
mensie porcie jedla viackrat denne a ziadne obzerstvo na vecer
:),prave som ti chcela poradit tú dukanovu-ja ju držím 2 týžden a mam dole 4kg.
kapustova polievka